Працюємо, щоб сплачувати податки: Лілія Ребрик відповіла хейтерам щодо зйомки новорічної комедії

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик пояснила, що саме вони роблять під час зйомок новорічної комедії "Потяг у 31 грудня". Зірка переконує українців у тому, що там вони не розважаються.

Багатодітна мама, акторка та телеведуча Лілія Ребрик відповідала всім українцям, які залишили негативні коментарі щодо зйомок української новорічної комедії “Потяг у 31 грудня”. Як відомо, інформація про зйомки цієї стрічки вийшла вчора, 10 вересня. Тоді ж з’явилося безліч хейтерів, які почали писати, що все це не “на часі”. Свої думки щодо цього Лілія Ребрик повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

За її словами, реакція людей на проходження процесу зйомок новорічного кіно дуже різна. Є чимало негативних думок і відгуків, а саме таких, що все це зараз не на часі. Так би мовити, в країні нині такі події, а актори та відомі зірки шоу-бізнесу розважаються зйомкою новорічної комедії. Хтось навпаки радіє цій події і з нетерпінням чекає прем’єри цього кінофільму. Є люди, які навпаки щасливі, що в Україні створюють щось своє рідне, українське. А не використовують лише закордонне.

Ведуча Лілія Ребрик розповіла про важливість зйомки новорічної комедії
Ведуча Лілія Ребрик розповіла про важливість зйомки новорічної комедії

Лілія Ребрик зазначила, що є люди, які шукають можливість, аби трішки відволіктися від усього, перезарядитися, набратися сил. Місія акторів в житті людей — це лікувати їхні душі та підтримувати, в першу чергу, морально. Чітко телеведуча висловилася і щодо того, що вони не розважаються, а працюють і сплачують податки в бюджет держави. А ще, щоб мати можливість донатити і допомагати нашим захисникам. Насамперед, щоб було за що фінансово надавати цю допомогу.

Сьогодні, 11 вересня, зйомки новорічної комедії “Потяг у 31 грудня” продовжилися. У своїх stories Лілія Ребрик показала, що саме відбувається за лаштунками зйомок. Сьогодні зірці зробили буклі (завиті кільцями пасма волосся). З ними вона грає роль провідниці в цьому новорічному потязі. Є у них під час зйомок і перерви на обід. А ще до Лілії Ребрик на знімальний майданчик приходять її діточки, їх у неї цілих три!

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?