“Запах, який я ні з чим не сплутаю”: Вакарчук розчулив спогадами та показав жінку, яка подарувала йому життя

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук не часто ділиться особистим, проте рідне місто занурило його у дитячі спогади та змусило пригадати минуле.

Популярний український музикант Святослав Вакарчук не часто тішить шанувальників особистими фото. набагато частіше у його фотоблозі з’являються знімки з виступів, інформація про збори, або робочі поїздки. Проте цього разу, чоловік вирішив поділитися частинкою свого минулого.

В Instagram, співака були опубліковані дві нові світлини. Перша з них зроблена багато років тому, коли Вакарчук був малою дитиною. На фото ще маленький хлопчик у традиційному, на той час одязі, стоїть у власному візочку, а поруч з ним позує ненька.

Святослав Вакарчук опублікував рідкісні фото з мамою
Святослав Вакарчук опублікував рідкісні фото з мамою

Варто зазначити, що шанувальники оцінили образ мами артиста. На їх думку, вона дуже стильна та приваблива. На фото, жінка вбрана в масивний жакет та широкі штани. Її темне волосся розпущене та вільна спадає на плечі.

“Сакура, набережна в Мукачеві, монастир на Латориці, двір, у якому я народився. Там проживали сім’ї п’яти національностей. А загалом, запах… Запах Мукачева, який я ні з чим не сплутаю”, – поділився артист.

Святослав Вакарчук опублікував рідкісні фото з мамою
Святослав Вакарчук опублікував рідкісні фото з мамою

Другий знімок з сучасності. Вже дорослий Вакарчук, який й сам двічі став батьком та мати, яка завжди буде вважати свого сина дитиною. Ніжні обійми та місцеві краєвиди, роблять це фото по справжньому сімейним, наповненим любов’ю та теплом.

Пройшло вже чимало років, як Святослав переїхав з Мукачева, але й нині він пам’ятає кожен знайомий закуток міста. Чоловік зберігає ці спогади, як одні з найважливіших в його житті. Це й не дивно, адже безтурботне дитинство – це те, що впливає на наше сприйняття світу та наші рішення в дорослому житті.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.