Чому мовчить Дан Балан? Молдавський мачо приховав, де був 24 лютого – на батьківщині зірки розкрили секрет

Після початку повномасштабної війни Дан Балан виразив свою підтримку українському народу та виступив проти російської агресії. Але після цього артист замовчав.

24 лютого знаменитий молдавський виконавець Дан Балан висловився стосовно війни в Україні. Музикант закликав зупинити військову агресію та виступив проти дій російської федерації. Після цього чоловік видалив свій останній відеокліп на YouTube і через місяць оприлюднив його новий формат: єдине, що змінилося — це мова виконання композиції. Дан прийняв рішення зробити цю пісню румунською, а на російською.

Чому мовчить Дан Балан

Дан Балан розповів про кохану жінку
Чому мовчить Дан Балан

Матір Дана Людмила також активно підтримувала Україну минулого року, і декілька разів давала зрозуміти українцям, що повністю на їхній стороні. Однак, дещо сімейство не розповідало на широку публіку.

Виявляється станом на 24 лютого 2022 року Дан Балан знаходився в Києві. Чоловік засвідчив усі події власними очима. На нього з нетерпінням чекали в Молдові, адже через 10 днів він мав брати участь у Національному відборі на Євробачення.

Але покинути країну у нього не вийшло ні на перший день, ні на десятий. Було придбано декілька авіаквитків, але всі вони були анульовані. Про ситуацію, в якій Дан опинився лише згодом розповіла його колега для молдавського таблоїду. А вже в квітні його матір розповіла журналістам, що герой нашої статті все ж таки вибрався з України, але не розповіла, яким саме чином.

Виконати контракт перед організатором Національного відбору він не зміг. Але до положення, в якому опинився виконавець усі поставилися зрозумінням та повагою. Зараз немає жодних відомостей про те, де саме знаходиться артист. Але Людмила Балан запевнила, що він не в Москві. Судячи з усього, Дан одразу ж сказав усе що думав, і зараз йому додати немає чого.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.