Фіналіст “МастерШеф. Битва сезонів” Влад Міцкевич розповів, куди колов ботокс у свої 28 років

Владислав Міцкевич став справжньою зіркою після трьох спроб здобути перемогу у головному кулінарному шоу країни "МастерШеф". Там Влад проявив себе як досить яскраву особистість та професійного кухаря.

Після участі у восьмому сезоні проєкту, Владислав запам’ятався, як хлопець з високими амбіціями, якому завадила закоханість здобути перемогу, але показав себе з кулінарної та романтичної сторони. Певно, кожен глядач знає, що Міцкевич достатньо емоційна людина, яка не може стримувати своїх емоцій і говорить все, що думає. Але потім за свій гострий язик йому доводиться вибачатися.

Влад Міцкевич

Також після кожної участі Влада на “МастерШеф” інтерес до його особистості та до його життя зростав, оскільки він ставав більш популярним та цікавим. У другому сезоні професіоналів Міцкевич вже прийшов більш серйозний, але його емоційність нікуди не поділася, бо це частина його особистості. І звісно, після того, як вся країна дізналась, що він одружений та чекає дитину вірус інтерес до особистого життя Влада. Але вже після Битви сезонів чоловік розлучився.  І тепер Владислав зосереджений лише на кар’єрі, яка стрімко зросла.

Нещодавно Влад став телеведучим разом з Олею Поляковою у проєкті “Він готує. Вона керує”, це шоу незабаром почне виходити на каналі ТЕТ. І тепер хлопець знову бере участь у зйомці якоїсь кулінарної передачі, але подробиць поки не розсекречує.

Сторіс Влада

І оскільки рейтинги Владислава зростають то йому у соціальній мережі instagram, де чоловік веде свій блог, ставлять багато різноманітних питань, і вони стосуються навіть зовнішності кухаря. Так, днями його запитали чи колов він собі ботокс. На що Влад відповів, що колов у лоб, але наскільки серйозною була ця відповідь, знає лише сам Міцкевич. А він міг і пожартувати та відповісти досить серйозно.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.