Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова пішла в суд та розлучилася з Добриніним офіційно: обручку зняла

Красуня Даша Квіткова доповнила інформацію стосовно свого розлучення з Нікітою Добриніним та розповіла, чи вільна вона офіційно. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому стало відомо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучаються. Це стало великим розчаруванням для їхніх шанувальників, адже ведучий та його благовірна були єдиною парою, яким вдалося побратися після зйомок в романтичному реаліті-шоу “Холостяк”.

Родина Квіткової та Добриніна
Даша Квіткова розлучилася з Добриніним офіційно

Ба більше, пара виховує зовсім маленького сина, який потребує матері та батька. Саме тому молоді люди докладають неймовірних зусиль, аби розставання ніяким чином не було відчутним для їхнього спадкоємця.

Зокрема Даша повідомила, що вони активно працюють з сімейним психологом, а Нікіта має можливість побачити дитину ледь не 24 години на добу.

Даша Квіткова розлучилася з Добриніним офіційно

Нещодавно у Даші поцікавилися, чи розлучилися вони з Нікітою офіційно. Як ніяк, але часто пари приймають рішення не поспішати з повним розривом заради дітей або з огляду на інші причини. Однак для Квіткової та Добриніна вже все вирішено: пара офіційно розходиться і очікує засідання суду. Про це Даша повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Даша Квіткова розлучилася з Добриніним офіційно

Варто відзначити, що причина розлучення молодих людей досі залишається неясною. Як завжди знаменитості дали зрозуміти шанувальникам, що в стосунках не все гаразд, але проблему не описали, залишаючи її неосвітленою.

Втім, безліч знаменитостей повертаються до подібних тем навіть через десятиріччя і все ж таки розповідають журналістам, що сталося насправді. Цілком можливо, коли події вщухнуть, а голови будуть холодними, Даша та Нікіта повернуться до цієї теми і розкриють правду.

Тим часом Нікіта не надто говіркий щодо його стосунків з Дашею, і не відміну від колишньої дружини взагалі нічого не говорить.

Схожі статті

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?