Зіркові обручки: Катерина Осадча похизувалася спільними з Юрієм Горбуновим каблучками-символами кохання

Обручки – це незмінний аксесуар, який є на руках майже кожної одруженої пари у світі. Це справжній символ кохання, який допомагає щомиті пам'ятати про коханих.

Українські знаменитості – це справжні взірці моди та стилю. Наші зірки люблять гарно вбратися й доповнити свій образ незвичайними деталями. Це можуть бути будь-які аксесуари: каблучки, ланцюжки, сережки, шляпки, браслети, сумочки, хустинки та багато всього іншого. Та є один незмінний аксесуар, який стосується всіх одружених, – це обручка. Популярна зіркова пара Юрій Горбунов та Катя Осадча теж вирішили похизуватися свої символом кохання та вірності, любові та щирості одне з одним.

Катя та Юра мають по одному шлюбу за плечима. Катерину Осадчу Юрій зустрів на роботі, спочатку колеги не дуже спілкувалися між собою, адже вони рідко потрапляли на спільні проєкти. Але згодом почали вести разом “Голос діти”.

І після кожної зйомки Юрій відвозив Катю додому. Так, за розмовами та спільними емоціями на роботі, почав розвиватися роман. Тож, Юра вирішив, що він не може більше жити без Осадчої, до того ж його почуття були взаємні. Оскільки і Катя, і Юра вже мали досвід шлюбу, то побудувати нові стосунки не було для них проблемою. Проте, багато років колеги не афішували свій роман. І тільки тоді, коли Катерина завагітніла, пара нарешті зізналась, що між ними справжнє, сильне кохання.

Зараз же ми спостерігаємо щасливу родину, яка виховує вже 2-х дітей. Вони разом 7 років. І цей шлюб є прикладом для багатьох українських родин, оскільки таке взаєморозуміння у парі віднайти досить складно, особливо, коли обидва партнери є публічними людьми.

Буквально недавно зіркове подружжя вирішило похвалитися своїми символами кохання – обручками.

Скріншот
Скріншот

Катерина Осадча опублікувала на власній сторінці в Інстаграмі сторіс, де видно дві руки – її та його. На них – обручки, які так і характеризують силу почуттів телеведучих.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.