35-річна Настя Каменських закохалася в свого продюсера і приховала це: сімейне життя Потапа дало тріщину

Знаменита українська співачка Настя Каменських довгий час залишалася самотньою, за офіційною версією. Але поза камерами відбувався вельми бурхливий роман.

Весілля Насті Каменських та Потапа було ледь не найбільшою мрією шанувальників дуету. Але правда дуже розчаровувала: виконавці постійно сварилися за кадром, Олексій ображався на виконавицю за її гострі висловлювання, а вона в свою чергу вважала, що він заважає їй будувати кар’єру.

Настя Каменських закохалася в свого продюсера

Настя Каменських закохалася в свого продюсера

Глядачі і помітити не встигли, як між керівником та його підлеглою зародилося кохання. Дружина Потапа Ірина Горова сміливо говорила на камеру про те, що її благовірний не зраджує їй. Але вже тоді сім’я не жила разом, як з’ясувалося згодом.

Потап потримався за вагітний живіт Ірини Горової
Настя Каменських закохалася в свого продюсера

Заради сина подружжя змогли зберегти хороші стосунки, а заради майбутнього компанії навчилися працювати разом. 5 років тому мережею розлетілася неймовірна новина: Потап та Настя Каменських зіграли весілля.

Дане повідомлення було настільки приголомшливим, що шанувальники спочатку оце не повірили. Говорили нібито це частина кліпу або ж зйомки для реклами. Тому Олексію та Насті довелося підтвердити своє одруження офіційною заявою. Пізніше пара зізналася, що справжнє весілля сталося дуже давно у Лас-Вегасі, а у Києві вони святкували його річницю.

Навіть найвідданіші фанати не помітили, що ненависть переросла у велике кохання, а Олексій та Каменських вже давно живуть разом. Дуетом вони більше не співають, адже виконавиця нарешті здійснила свою мрію і стала сольною співачкою. Але навіть на цьому шляху вона нерозлучна з Потапом, який допомагає їй направляє та підтримує.

Нинішня дружина Олексія не спілкується з його колишньою обраницею Іриною Горовою, а з сином Андрієм тримається на відстані.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?