Молодша дочка Ольги Сумської Анна вже встигла підкорити сцену театру: йде стопами зіркових батьків

Ольга Сумська народна акторка України зі світовим ім'ям, яка ще з юного віку підкорила український кінематограф та завоювала серця мільйонів глядачів, і Оля не єдина актриса у своєму роді.

Сумська народилась у родині акторів, тому й вона з самого дитинства почала займатися цією сімейною справою. Ольга багато вчилась та розвивала свій талант. Звісно дівчині допомагали батьки та старша сестра Наталя, яка теж пішла зірковою стежкою своїх батьків.

З роками Оля росла і її талант також розвивався, тому у 18 років вона зіграла легендарну роль Роксолани, яка принесла Олі зіркову славу та зробила її затребуваною актрисою українського кінематографа. Але ця зірковість не завадила жінці влаштувати своє особисте життя. Сумська була двічі заміжня, і від обох чоловіків вона народила дітей, а саме доньок, які так само захотіли бути акторками. Наприклад, старша дочка Олі Тоня Паперна вже є відомою актрисою, але свою кар’єру дівчина зробила у росії, де живе і зараз.

А ось молодша донька Аня Борисюк теж проявила бажання бути акторкою, але вона не хоче ставати відомою коштом своїх батьків та сестри, але поки Анна ще навчається акторської майстерності та має велике бажання реалізуватися як нова актриса українського кіно та театру. Тому за нових умов дівчина вже змогла дебютувати на сцені столичного театру.

Дочка Віталія Борисюка та Ольги Сумської дійсно має талант, і може зробити свою кар’єру завдяки праці та розвитку, а не через відомих батьків, які можуть легко зробити її відомою та затребуваною. Про це вона якось розповідала у ЖВЛ. Та насправді у театрі грати важче, ніж у кіно, і Аня почала свій шлях з найскладнішого, аби довести в першу чергу собі, що вона здатна продовжити рід акторів гідно.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.