Розірвав любовний трикутник: чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Історія кохання Борисюка та Ольги Сумської містила не тільки сторонню фігуру в особі чоловіка акторки Євгена Паперного, але й кохану зі сторони Віталія.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк вже 20 років разом. Однак, історію їхнього кохання не можна назвати звичайною чи прозаїчною. Зірки познайомилися в театрі, де Ольга В’ячеславівна працювала разом зі своїм чоловіком Євгеном Паперним.

Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Ольга Сумська, Віталій Борисюк та Євген Паперний
Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Молодий актор закохався у заміжню партнерку, не дивлячись на те, що її благовірний знаходився поруч. Втім, і сам Віталій Борисюк не був вільною людиною. На той момент у артиста була дружина Жанна.

“Тоді я зустрівся з Олею. І вона, до речі, закидає зараз: “Ой, який ти був уважний до своєї Жанни. Чого ти до мене не чіплявся?”. Я кажу: “Розумієш, ти була донька народних артистів, не наважився до тебе робити підкат”, — згадав знаменитість.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Віталій Борисюк зробив вибір між дружиною і коханкою

Тим не менш, Борисюк швидко прийняв рішення на користь Ольги В’ячеславівни, а вона в свою чергу забрала дитину та покинула немолодого чоловіка. Сім’я переїхала до батьків Віталія.

Зіркове подружжя жило дуже скромно, але в злагоді та любові. Незабаром в них народилася спільна донька Ганна. А коли у знаменитостей почалися серйозні проблеми з заробітком та роботою, Євген прийняв рішення взяти акторів у свій театр, адже як би там не було, але їхній талант був безперечним. Зараз усі троє прекрасно співпрацюють, а що стало з колишньою Віталія Борисюка Жанною історія замовчує.

Нагадуємо, що раніше подружжя зізнавалася у серйозних кризах в стосунках. Більше 10 років тому пара навіть ледь не розлучилася, але змогла налагодити взаємини та віднайти шлях до кохання.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.