Конкуренція Олі Полякової і Тіни Кароль: хто з сучасних українських зірок має найбільшу армію прихильників

Відомі співачки Тіна Кароль та Оля Полякова одні  з найвідоміших у світі українського шоу-бізнесу. Перегляди та кількість прослуховувань їхніх пісень неодноразово це доводили. Чи є конкуренція між музичними виконавицями?

Різний жанр пісень улюблених артисток не заважає мати свою прихильність, любов та відданість від різних фанатів. У 2021 році Оля Полякова публічно висловилася про Тіну Кароль, мовляв, що вважає її головною “плакальницею”, бо її музичний репертуар саме такого типу. З того часу прихильники вважають, що у дівчат відбувалася запекла боротьба за популярність та славу. Чи відповідає це дійсності?

За словами самої Олі, вона не скупа на різні вислови та слівця, за які буває соромно. Інколи  може щось сказати, а потім подумати. Ба більше, жінка не хотіла образити Тіну, тому навіть попросила в неї вибачення після цього інциденту, і вони змогли помиритися та цього не згадувати. До того ж пояснила, що всі скандали в шоу-бізнесі часто створюються для розваги, вони більш штучні для привертання уваги. Наголосила, що ніхто ні з ким не ворогує та не конкурує.

Оля Полякова розповіла, чи існує конкуренція між Тіною Кароль
Оля Полякова розповіла, чи існує конкуренція між Тіною Кароль

Кожна зі співачок унікальна. З певним шармом, харизмою, долею в житті та нелегким шляхом до успіху. Оля Полякова додала, що у них з Тіною Кароль різна аудиторія слухачів і ділити їм немає чого. Кожен, хто прийшов на концерт до Суперблондинки, половина з них може завітати на захід до поп-діви або навпаки геть зовсім не прийти. Люди різні та їхні музичні смаки теж. Потрібно поважати вибір кожного та цінувати своїх відданих і щирих фанатів.

Співачка Тіна Кароль
Співачка Тіна Кароль

Робимо висновок, що конкуренції між дівчатами, як такої просто не існує. Всім вистачить місця, адже талановита людина завжди знайде своїх людей, своє покликання, досягне успіху та буде задоволена тим, що робить.

Оля Полякова та Тіна Кароль активно працюють, приносять свою частину до омріяної перемоги нашої країни, допомагають українському народу, продовжують співати та ощасливлювати новими творчими музичними роботами прихильників. Підтримувати українських виконавиць у цей нелегкий час надзвичайно важливо.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.