Скільки коштує квартира Остапчука, в якій по черзі живуть його дружини: спочатку Горняк, тепер Полтавська

Володимир Остапчук відомий український телеведучий, шоумен та комік, який дуже полюбився вкраїнським глядачам через вміння подати себе гарно.

Остапчук дуже цікава особистість, за якою стежить вся Україна, адже він часто потрапляє у цікаві ситуації. Його вважають досить скандальним, але публічні сварки у нього відбуваються лише з дружинами на стадії розлучення. А от у скандалах з колегами чи друзями він ніколи не був помічений.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Напевно, дуже гарно розвинута комунікація дозволяє Остапчуку побудувати гарні стосунки з будь-якою людиною. Він журналіст, і цим все сказано, адже ця професія створена для людей, які люблять собі придатних та вміють вчасно замовчати або вставити влучне слово. І Володимир і такою людиною, що володіє своїми скілами. До того ж досвіду йому вже вистачає, як життєвого, так і професійного.

Та варто сказати, що на своєму професіоналізмі і таланті шоумен зміг навчитися заробляти гідні гроші. Тому, він має власне житло, автомобіль, утримує дітей та платить аліменти. Та й на собі чоловік ніколи не економив, адже Володимир любить жити на широку ногу, і це виправдано, бо він багато працює.

ЖК Тетріс Хол

Нещодавно ведучий згадував, у якому житловому комплексі він живе. І виявилось, що він дуже дорогі.  для середньостатистичної людини. ЖК Остапчука має назву “Тетріс хол”. Кожен під’їзд нагадує фоє в найкращих готелях Туреччини, скляні підлоги та ліфти, адміністрація, диванчики та все як у готелі. Але це лише парадне. А ось вартість квартир приблизно 200-500+ тисяч доларів – це дуже розкішні ціни. Тож, Остапчук обрав для себе неймовірно гарне місце для життя.

Також цей комплекс має власну велику територію, де є басейн, лаунж-бібліотека, баскетбольний та футбольний майданчик, сад, дитячий майданчик та багато чого іншого. Це ЖК закритого типу і потрапити на територію можна лише за спеціальним пропуском.

Виходить, що Володимир заробляє баснословні суми, які дозволяють йому дозволяти  собі та своїм близьким все, що тільки заманеться. і це неймовірно чудово, адже жити так, як хочеться, це величезна мрія всього людства у нинішні часи.

Схожі статті

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.