“Не впізнав”: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повернулася додому і її не сприйняв рідний син

Катерина Репяхова після збільшення форм губ на цьому не зупинилася. Попри невдоволення чоловіка Віктора Павліка, вдалася до послуг пластичного хірурга. Повернулася додому і її не впізнав рідний син.

Катерина завжди була задоволена своєю вродою, яку подарувала матінка природа, проте часи змінюються, мода теж, тому хочеться певних змін. Чоловік Віктор Павлік негативно ставиться до будь-яких втручань й запевняв, що його в молодій дружині все влаштовувало.

Репяхова спершу вирішила трішки збільшити губи. В результаті отримала дуже обережну роботу, з більшим об’ємом, але нічого зайвого, все зі смаком та максимальною подібністю до натуральних. Хочемо зазначити, що жінці справді личить.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Але і на цьому не все. Досить давно вона інтригувала своїх відданих підписників, що хоче змінити свій ніс – ця мить нарешті настала. Катерина вдалася до ринопластики та ліпофілінгу. Розповіла, що зараз трошки важко після операції, адже болить живіт, з якого брали жир і ставили в підборіддя та зовсім не дихає ніс, але запевняє, що воно того варте. Перші години після наркозу були досить важкими.

Катерину Репяхову не впізнав її рідний син

Відомо, що зіркове подружжя мають спільного синочка Михася, який з’явився на світ 15 червня 2021 року. Зростає дуже допитливим та вже схожим на зіркового батька. Обожнює слухати таткові пісні, які виконуються наживо, а також весело та жваво танцювати.

Катерина у своєму Instagram-блозі ексклюзивно показала реакцію Михайла на оновлений вигляд матусі. На відео було помітно, що маленький хлопчик не впізнав Репяхову, адже та була в пов’язці на обличчі, а саме на носі після операції. Михась не розумів, що відбувається, але згодом, прислухавшись до голосу, зрозумів, хто постав перед ним.

Катерина Репяхова показала реакцію свого сина на її зміни

Сину пари знадобиться час, аби звикнути до нового зовнішнього вигляду жінки, яка подарувала йому життя. Так само як і чоловіку Віктору Павліку, який був проти будь-яких втручань до природної краси своєї дружини.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.