Матір-одиначка Тіни Кароль стала нецікавою молдавському мачо Дану Балану: піар отримав і стосунки закінчилися

Знаменита українська співачка Тіна Кароль та молдавський виконавець Дан Балан свого часу наробили багато гаміру навколо свого імовірного роману.

Коли Дан Балан почав співпрацювати з Тіною Кароль глядачам одразу ж натякнули на імовірні романтичні почуття між артистами. Молдавський мачо всіляко намагався дати зрозуміти, що його зйомки в українському шоу зумовлені не тільки зацікавленістю в популярності та гонорарах, але і в поп-діві, яка на той момент знімалася разом з ним.

Тіна Кароль і Дан Балан
Історія скандалу навколо Тіни Кароль та Дана Балана

Тіна Кароль спочатку не демонструвала ніякого інтересу в даних взаєминах, але з часом шанувальники почали спостерігати за змінами, які дійсно могли призвести до роману. Мережею почали ширитися чутки про таємний любовний зв’язок між знаменитостями. Підлила олії у вогонь спільна дуетна пісня та зйомки, які велися у поп-діві вдома.

Історія скандалу навколо Тіни Кароль та Дана Балана

Однак, сезон “Голосу країни” закінчився і Тіна Кароль та Дан Балан припинили спілкуватися. Ба більше, зірки навіть відписалася одне від одного в соціальній мережі Instagram. Пізніше навколо зірок здійнявся справжній скандал.

Уся справа в тому, що Володимир Завадюк в одному зі своїх виступів зізнався, нібито Дан Балан фліртував з Кароль заради піару, а не через свої почуття. Мовляв, саме так вони придумали підняти рейтинг, і це спрацювало.

Чому Дан Балан ніколи б не одружився з Тіною Кароль
Історія скандалу навколо Тіни Кароль та Дана Балана

Артистів почали активно критикувати в соцмережах, і обидвом довелося зробити офіційну заяву. Зокрема, Дан заявив, що не розуміє, чому його хейтять, адже він не брехав та нікого не обманював.

Мовляв, усе побачене було реальністю, але далі справа не зайшла. Тіна Кароль обійшлося більш абстрактним формулюванням, але за сенсом її повідомлення нагадувало публікацію молдавського мачо.

Примітно, що після цього Дан та Тіна більше ніколи не співпрацювали, не знаходилися на одній сцені і навіть не вітають одне одного з днем народження як це робили раніше.

Подейкували, що під час зйомок прекрасне ставлення артистів одне до одного закінчувалося прямо в тот момент, коли вимикалися камери. Мовляв, Дан та Тіна навіть не віталися за кулісами.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан Балан веде холостяцький образ життя, а жінки в нього входять лише з короткими любовними інтрижками. Натомість Тіна Кароль не знаходилася в серйозних стосунках з тих пір, як поховала свого єдиного чоловіка Євгена Огіра.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.