“З Марічкою роман”: Олександр Пономарьов показав їхній з Яремчук весільний рушник і вразив зізнанням

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов свого часу спровокував чутки про роман зі своєю підопічною моєю Яремчук. Що ж відбувалося насправді?

Декілька років тому Марія Яремчук приголомшила своїх фанатів заявою про те, що вирішила завершити творчу кар’єру. Офіційною причиною для такого кроку стал страх. Артистка зізналася, що їй не подобалося грати роль на публіку, вона мала багато тривог і в цілому психологічний стан не дозволяв їй продовжувати рухатися кар’єрними сходами.

Марія Яремчук показала форми
Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Марією Яремчук

Варто відзначити, що на той момент Марія Яремчук була на слуху і про неї вже знала вся країна. Тобто популярність прийшла до неї вельми швидко. Звісно, зі славою приходять плітки.

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Марією Яремчук

Після того, як молода виконавиця декілька разів виступила на сцені з Олександром Пономарьовим навколо дуету почали ширитися чутки про їхній роман. Свого апогею вони досягли після подарованого парі весільного рушника. Виконавці сфотографувалися з ним, але не знали до чого призведе даний кадр.

Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Марією Яремчук

Згодом журналісти поцікавилися у Олександра Пономарьова, що в нього відбувається з молодою виконавицею насправді. Артист мав необережність відповісти сарказмом, який сприйняли досить серйозно.

“Ви відстали від життя, у мене з Марічкою Яремчук роман! Так, тепер я офіційний хлопець Яремчук!”

Близько через місяць Пономарьову довелося спростувати власні слова. Чоловік заявив, що це був жарт, і до того ж хороший, якщо про нього продовжують активно говорити. Марія Яремчук ніяким чином не виправдовувалася і не намагалася прикритися гумором, а відкрито відповіла на питання журналістів, що в неї не ає і не було любовних стосунків з Олександром Пономарьовим. Не дивлячись на завершення кар’єри, Марія Назарівна продовжує спілкування з Олександром Пономарьовим. Це можна помітити за їхньою взаємодією в соціальних мережах.

Вперше з публікою Марія почала спілкуватися після завершення своєї кар’єри приблизно 24 лютого, коли почалася повномасштабна війна і шоу-бізнес мав потребу у людях, які будуть говорити гучно про те, що відбувається на їхній батьківщині.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.