На ринку з речами: шоумен Володимир Остапчук знайшов нову роботу у Львові – невже з телебаченням покінчено?

Зірковий ведучий країни Володимир Остапчук схоже знайшов нову роботу до душі. Чим вирішив зайнятися тепер? Невже з телебаченням все покінчено? Найцікавіші подробиці в нашій статті.

Володимир Остапчук щільно прикутий до уваги всіх ЗМІ та підписників у його Instagram. Це й не дивно, адже зірка через скандальні розлучення потрапляв у центр усіх обговорень.

Довго в холостяцькому статусі ніколи не перебував, тому відразу після розставань з колишніми жінками знаходив нове кохання. Так сталося і цього разу. 22-річна Катерина Полтавська стала новою обраницею телеведучого. Цікаво, що молода журналістка усіляко демонструє свою обручку, яку подарував Володимир, а сам шоумен ніколи не з’являвся у цьому атрибуті нареченого.

Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська
Нова обраниця Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Катерина з певним сарказмом пояснила, чому так відбувається. За її словами, чоловік знімає відео лівою рукою, тому в об’єктив камери обручка не потрапляє. Проте найцікавішим є те, що й на світських заходах його теж не побачити з цим весільним знаком на безіменному пальці. Чи то Володимир не хоче привертати зайвої уваги, чи то досі переживає за розлучення з попередньою дружиною Христиною достеменно невідомо.

Володимир Остапчук знайшов нову роботу

У своєму блозі в соціальній мережі Instagram Володимир Остапчук розповів, що знаходиться у Львові зі своєю новою дівчиною Катериною.

Пара активно проводить час, гуляє, розважається та насолоджується один одним в ці неймовірні, теплі та прекрасні весняні дні. Шоумен зміг здивувати підписників новою світлиною, де постав на ринку з різною купою речей. Невже успішній кар’єрі ведучого прийшов кінець і Остапчук буде працювати в ринковій індустрії моди?

“Ставайте на картонку”, – підписав фото Володимир.

Володимир Остапчук знайшов нову роботу

Звичайно чоловік ніколи не покине свою улюблену справу життя, а світлина більше жарт, аніж сприйняття чогось серйозного.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.