Ані Лорак вперше публічно вибачилася перед українцями: “Я — українська співачка, і я пишаюся”

Російська співачка українського походження Ані Лорак вперше за 9 років звернулася до українців та попросила в них пробачення. Але чому користувачі мережі відреагували на повідомлення хейтом?

З 2014 року кар’єра Ані Лорак в Україні була закінчена. Виконавиця не стала працювати над вирішенням проблем, які нажила на батьківщині і просто переїхала до російської федерації, де і продовжувала займатися творчістю. Ба більше, з часом Кароліні вдалося добре влаштуватися у Підмосков’ї, побудувати собі розкішну садибу, і здавалося, що життя налагоджується. До 24 лютого 2022 року.

Дочка Ані Лорак пофарбувалась у блонд
Ані Лорак висловила свою позицію щодо війни

У цей день Ані Лорак постала перед серйозним вибором: підтримати війну або ні. Кароліна не спромоглася заявити про свою позицію, а натомість втекла з країни. А через активну критику в соцмережах Лорак незабаром видалила свій акаунт.

Ані Лорак висловила свою позицію щодо війни

Повернулася вона до своїх фанатів лише через півроку. Вже тоді співачка проживала в Іспанії. Зараз, коли артистка вкотре намагається налагодити свою концертну діяльність, вона знову наштовхнулася на масове скасування концертів, і на цей раз на території російської федерації. Офіційна версія: організатори вважають, що Лорак може використати зароблені гроші, щоб підтримати Україну.

І лише після цього Кароліна наважилася заговорити про свою позицію. Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх слухачів, в якому заявила, що виступає проти війни і як ніхто інший знає, що це таке втрачати рідних у ній. А також виконавиця вперше попросила в українців вибачення.

“Я розумію, що за моє мовчання останній рік мене критикували і моє рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи нікого не хотіла образити чи зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення”

Але навіть у контексті даного повідомлення співачка знайшла в собі сили знайти винних у тій ситуації, в якій вона опинилася 8 років тому, а також поділилася думкою, що її провини у тому, що вона поїхала з України не було.

Українці здебільшого такі вибачення не прийняли і активно почали пояснювати співачці в коментарях, чому до неї ставляться, як до зрадниці.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".