Дружина 41-річного Сергія Притули мала народити йому четверту дитину, але обставини завадили: “Пізно”

Вміти планувати своє життя — це дуже класна навичка. Втім іноді обставини складаються таким чином, що все повертається на 180 градусів, і намічені справи так і залишаються невиконаними.

Діти вміють приносити щастя. Вони створюють теплу атмосферу в родині та єднають усіх її членів разом. Особливо це помітно, коли дітей в родині багато. Серед українських зірок є чимало багатодітних сімей. Дехто з них зупинився на третій дитині, а хтось не планує зупинятись. Однак, на жаль, дуже часто життєві обставини стають на заваді сімейному щастю.

Чому Сергій Притула не став батьком вчетверте?

Український шоумен, волонтер, актор, сценарист та телеведучий Сергій Притула — щасливий батько трьох дітей. Чоловік має двох маленьких донечок від теперішньої дружини Катерини Сопельник, і дрослого 14-річного сина від попереднього шлюбу з Юлією Андрійчук.

Сергій Притула неодноразово ділився подробицями сімейного життя. Він розповідав, що коли його син Дмитрик був зовсім малий, він не мав змоги проводити з ним багато часу. Про це телеведучий щиро шкодує. Однак після народження донечок він вирішив переглянути свій підхід до життя та виховання дітей, і ставити їх в пріоритет. Притула зізнається, що у цьому йому допомагає Дмитрик, і, відповідно, брат та сестрички стають набагато ближчими.

Сергій Притула з дітьми
Сергій Притула з дітьми

Після такої ідилії, зіркове подружжя вирішило, що хоче народити ще одну дитинку восени 2022 року. Втім плани родини зруйнувало повномасштабне вторгнення росії на територію України. Шоумен з дружиною розуміли, що вагітніти та народжувати під час війни — не на часі та занадто небезпечно. Ось що сказав Сергій Притула з цього приводу:

“Я дитину збирався зачати з дружиною у вересні – жовтні 2022 року. Звичайно, що ще не пізно. Але ср*ная рус*я зі своїм грь*баним путіним дуже сильно перебили всі плани. Відверто, мені дуже важко створювати якийсь обрій планування далі, ніж на два-три тижні. Місяць – максимум”.

Попри всі обставини в Україні, чоловік не опускає рук й планує стати батьком вчетверте вже після закінчення війни.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.