Молода дружина Віктора Павліка Репяхова показала новий ніс після пластики: буде півроку ходити з набряком

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше зняла пов'язку з прооперованого носа та показала перші результати.

Про своє бажання зробити ринопластику дружина Віктора Павліка Катерина говорила у своєму блозі неодноразово. Спочатку концертна директорка була проти і навіть не думала змінюватися, однак коли побачила, що її рідна сестра з таким самим носом як в неї змогла підкоректувати його, і результат був дуже хорошим, Катерина також захотіла піти на зміни.

Молода дружина Віктора Павліка показала свій новий ніс

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Молода дружина Віктора Павліка показала свій новий ніс

Розмов про майбутню операцію було досить багато, адже блогерка постійно обговорювала ці плани зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Але за тих чи інших причин пластика відкладалася.

І от днями Катерина раптово заявила про те, що нарешті здійснити свою мрію. Перші декілька днів дружина Віктора Павліка не показувала, як виглядає її ніс після операції, і лише нещодавно оприлюднила на своєму акаунті фото результату.

Молода дружина Віктора Павліка показала свій новий ніс

Поки що на обличчі концертної директорки помітний набряк. Також під очима жовті синці, які активно проходять. Катерина зізналася, що повністю набряк зійде лише через півроку. Але судячи з посмішки, вона дійсно задоволена результатом.

Нагадуємо, що подібну естетичну проблему як у Катерини мала Даша Квіткова. Раніше дівчина відвідувала косметолога, який заповнював риску на носі гіплуроновою кислотою, але потім наважилася на пластичну операцію, що як виявилося було не самим правильним рішенням, адже через рік риска знову проявилася, але ніздрі дівчини стали різними.

Даша підняла скандал та зізналася, що цю операцію її зробив Едгар Камінський. Вона вимагала повторну операцію, щоб хірург переробив свою роботу. Однак Едгар на той момент знаходився не на території України, а отже виправити помилку не мав можливості.

Натомість сестра Катерини має абсолютно інший досвід, адже в неї результат залишився таким самим. Зважаючи на генетику та схожість між сестрами, Катерина може розраховувати на ідентичний результат та не хвилюватися.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.