Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Олександр Дімітров, який готує хрущів і бобрів назвав себе кулінарним дном

Бути шеф-кухарем — це місія не з легких. Для того, щоб залишатись на плаву та не опускати свою планку потрібно експериментувати. Втім чи завжди експерименти успішні?

Чи кожна людина, яка готує страви, є шеф-кухарем? Певно, що ні. Але кожна людина може спробувати себе в цій сфері. Для того, щоб бути затребуваним спеціалістом, важливо мати певну родзинку та продокувати ексклюзивні ідеї, які будуть вражати інших. У світі кулінарії звичайними рецептами вже нікого не здивуєш. І ось у такі моменти деякі шеф-кухарі наважуються втілити свої найкреативніші задуми.

Що для вас є екзотичною стравою? Можливо смажені жаб’ячі лапки? Або, можливо, сушені коники? А як запечених тарганів? Скоріш за все, якщо ви не куштували ці кулінарні шедеври, то принаймні чули про них і вони не викликають такого подиву. А як щодо страв із м’яса бобра, хрущами та сараною? Певно складно повірити в те, що це дійсно хтось готує, а тим паче їсть.

Експерименти учасника “МастерШеф”

Олександр Дімітров — це український кулінар родом зі Львова. Хлопець спеціалізується на незвичайних рецептах страв. Сам він називає себе “кухарем атмосферних страв”. Олександр пройшов відбір і став учасником телепроекту “МастерШеф. Професіонали-4”. На шоу він багато експериментує та дивує журі цікавими поєднаннями смаків та інгредієнтів. Станом на сьогодні 4 сезон “МастерШеф. Професіонали-4” тільки виходить в ефір. Втім попри це, глядачі полюбили кулінара й активно слідкують за ним на його сторінці в Instagram.

Днями один із підписників Олександра поставив йому таке запитання:

“Ваші страви з бобра, сарани та хрущів за смаковими якостями можна віднести до високої кухні?”

Відповідь Дімітрова на запитання
Відповідь Дімітрова на запитання

У відповідь на це запитання шеф-кухар просто надіслав світлину татуювання із написом “Кулінарне Д.Н.О”. Ймовірно, це була самоіронія з боку чоловіка, і він хотів таким чином висміяти негативні коментарі людей стосовно його страв. Попри всі здогадки, тільки Дімітров знає, що він мав на увазі.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.