“Всі свої”. Після втечі з України Влад Яма побував на російськомовній вечірці в Маямі та вразив виправданням

Знаменитий український хореограф Влад Яма регулярно стає об'єктом обговорень серед українських глядачів, адже більше року знаходиться в еміграції.

Після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що деякі українські знаменитості-чоловіки прийняли рішення емігрувати разом зі своїми родинами. Якщо одні це робили абсолютно на законних основах, іншим вдалося встигнути зробити це заздалегідь.

Влад Яма приголомшив фанатів зізнанням
Влад Яма виправдався за участь у російськомовній вечірці

Серед таких чоловіків опинився відомий хореограф Влад Яма, який, по-перше, не приховує, що перебуває в Сполучених Штатах Америки, а по-друге, запевняє, що встиг виїхати до того, як закрили кордони.

Влад Яма виправдався за участь у російськомовній вечірці

Увесь цей час хореограф активно допомагав своїй батьківщині грошима. Здебільшого Влад брав участь у різноманітних благодійних заходах, мета яких завжди була одна — збір коштів для України.

І хоча знаменитості вдавалося уникати великих скандалів, нещодавно він все ж таки натрапив на серйозну критику у мережі. Мова йде про нещодавню вечірку в Маямі, у якій взяв участь безпосередньо сам танцюрист. Співвітчизники розкритикували зірку за те, що він розважався в російськомовному оточенні.

Натомість Влад оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постав поруч зі своїми друзями та заявив, що у кадрі всі свої. Пояснення стосовно російської мови на заході також було надано одразу: Влад повідомив, що на вечірку прийшла велика кількість казахів, які не володіють українською мовою, а тому присутні прийшли на російську.

Нагадуємо, що раніше Владу також діставалося від своїх підписників через безпосередній виїзд закордон. Однак, зірка неодноразово говорив про те, що вважає себе набагато кориснішим саме у штатах, і не бачить ніякого сенсу залишатися в Україні, якщо він може допомогти батьківщині заробленими грошима.

Декілька місяців тому за свого чоловіка навіть вступилася Ліліана, яка до цього зберігала мовчання і навіть не створювала контент в соціальній мережі Instagram. Блогерка з 24 лютого припинила ділитися знімками з аудиторією, як це було до війни.

Схожі статті

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.