Стало відомо місцезнаходження Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої: відправились на дорогий курорт

Валерій Меладзе відомий та дуже популярний в обох країнах співак, творчість якого багато років зачіпала за живе. Адже сенс в його піснях завжди був глибокий та викликав повагу.

Раніше Меладзе вважався артистом народного рівня, його любили, поважали, шанували та його концертів чекали всюди. Ще майже 2 роки тому він мав змогу виступати перед українською аудиторією в Києві. І жінки майже за кілька днів викупили всі білети. Адже пісні Меладзе це шедевр для жіночої душі. Так склалося, що творчість Валерія супроводжує жіночі посиденьки та вечірки. Тому, не дивно, що у нього була така народна підтримка та любов.

Валерій Меладзе

Але всі ми знаємо, що після лютого 2022 року все перегорнулося на 360 градусів. І тепер, Меладзе не може виступати ні в Україні, ні в росії. За цілий рік війни Валерій не сказав жодного слова на підтримку своїх друзів та колег в Україні. І також мовчав про злочини росії. Та в певний момент і його терпінню урвався кінець.

Так, на одному з корпоративів у Дубаях Валерій тихесенько підтримав Україну відомими словами “Героям слава”. Це відео розлетілося всюди, і, звісно, викликало обурення серед жителів та керівництва рф. Адже там ніхто не має права сказати те, що дійсно прокручує в голові. Та згодом на Меладзе чекали проблеми, його рахунки заблокували, виступати він не має права і робити йому там більше нічого. Все, що артиста тримало в росії – це його статки, а тепер він може стати вільною людиною.

Так, днями артиста разом з дружиною Альбіною Джанабаєвою побачили на курорті Куршевель, що знаходиться у франції. Якимось чином там опинився під прицілом журналістів. Спочатку Валерій був радий поспілкуватися з чоловіком, але до моменту питання про війну та його відпочинок.

Меладзе у Кургавелі

Скоріш за все, Меладзе просто уникає таких тем, адже не хоче ще більше отримати на свою адресу критики та можливих проблем. Напевно, це правильно, бо йому й так вистачає засуджень з боку російських колег та прихильників. Головне, що чоловіка підтримує його кохана Альбіна Джанабаєва та рідний брат Костянтин. А решта не має права коментувати дії Валерія.

Схожі статті

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.