Такого світ точно ще не чув: Вєрка Сердючка зазвучала польською – тепер Данилко має новий альбом

Вєрка Сердючка – це справжня знахідка й талант. Адже створити такий колоритний образ, який тримається на піці популярності понад 20 років – це мистецтво. І її образ лише набуває популярності.

Всім, звісно, відомо, що за образом Сердючки ховається артист та комік Андрій Данилко. Ще бувши досить юним він хотів створити для себе особливий образ, який зможе стати цікавим та неповторним. Так у його голові зародилась ідея з Сердючкою. На той час мало хто професійно переодягався в жіночі образи вдало. Але Данилко все продумав, тому його Вєрка стала легендою.

Вєрка Сердючка

Насправді багато років Андрій не виходив у світ шоу-бізнесу як особистість, лише в амплуа, бо в реальному житті він досить сором’язливий та не полюбляє відчувати багато уваги до своєї персони. І тому образ Сердючки став для нього і порятунком, й способом стати відомим.

Сердючка була, є, та залишається незамінною гостею на будь-якому святі, а на її концертах зала просто переповнена людьми. Та під час війни в Україні, на жаль, концерти не можуть бути такими масштабними як це було раніше. Тому кожен артист шукає для себе виходи з цього положення.

Сердючка має змогу їздити містами Європи й давати концерти там. Але найбільші зали збираються у Польщі, адже там найбільший відсоток українців нині. І оскільки не лише наші люди, а ще й поляки зустрічають артиста привітно та з шаленим захватом, він вирішив зробити дещо цікаве та дуже приємне для поляків.

Річ в тому, що Данилко вирішив перекласти свої найпопулярніші хіти на польську мову, та презентував цілий альбом. Все це звучить дуже цікаво та неповторно, адже коли б ми ще могли почути пісні Сердючки польською Це, звісно досить цікаво, оскільки здається, це перший український артист, який наважився на такий відважний крок.

Сердючка польською

І варто сказати, що коли чуєш Сердючку польською, нічого не розумієш, але звучить це доволі цікаво й неповторно.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.