“Це просто дно”: екс-холостяк Алекс Топольський спробував повернути переможницю “Холостяк-12” Лозовицьку

Переможниця 12-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Катерина Лозовицька вперше розповіла про те, як склалося її спілкування з головним героєм після закінчення зйомок.

Коли на екрани українців все ж таки вийшов 12 сезон романтичного реаліті-шоу “Холостяк”, історія між головним героєм та переможницею проєкту вже давно завершилася. Про це глядачі дізналися з запізненням у рік. Разом молоді люди пробули лише декілька тижнів, і за версією Алекса, ініціатива розійтися належала йому.

Алекс Топольський спробував повернути Катю Лозовицьку

Після завершення зйомок Алекс також пошкодував про свої вибір і намагався зав’язати любовні стосунки з Олександрою Мудрою.  Але і Катерина не залишилася осторонь, адже екс-холостяк спробував повернути і її.

Алекс Топольський спробував повернути Катю Лозовицьку

Про це дівчина нещодавно розповіла в ексклюзивному інтерв’ю на YouTube-каналі “А я говорила”.

“Чоловік не може так поводитися. Він не може опускатися до такого. Це просто дно. Ініціювала розмову я. Але в цій розмові ми обидва були згодні з тим, що нам треба розійтися”

Переможниця шоу розгнівана через те, що екс-холостяк виставив картинку, яка була зручна йому.

Окрім цього Катерина заявила, що усе, що робить Алекс направлено на піар та хайп. І у цю історію він намагався нібито втягнути і її, що Катерині не подобалося.

“Це хайп. Все, що він робить, це аудиторія, це підписники. Він мене так “обробляв” за цей тиждень. Щоб я написала нормальний пост. Він мене просто обробляв”, – поділилася модель.

Втім, окрім гри на публіку Топольський вирішив все ж таки погратися і з серцем своєї екранної обраниці і неодноразово намагався встановити з нею контакт після закінчення шоу. За словами дівчини, він стверджував, що шкодує про рішення розійтися. Однак, Лозовицька має впевненість, що усе це було направлено на публічну картинку, яку чоловік хотів відновити.

Варто відзначити, що інші учасниці проєкту також красномовно відгукувалися про головного героя, і далеко не завжди у позитивних барвах. Зараз чоловік проживає в Сполучених Штатах Америки, не спілкується зі своїм другом дитинства Славою Дьоміним і заробив репутацію найскандальнішого холостяка в Україні.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.