Екс-дружина Володимира Кличка Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня 8-річна дочка: “Так буде краще”

Всесвітньовідомий український спортсмен Володимир Кличко є батьком восьмирічної дівчинки на ім'я Кая Євдокія, яка народилася у його стосунках з американською акторкою.

Володимир Кличко та Гейден Панеттьєрі здавалися ледь не найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі, адже попри життя у Голлівуді боксер ніколи не забував про своє коріння, регулярно з’являвся в Києві та не забував про своїх шанувальників.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі
Екс-дружина Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня дочка

Папараці активно слідкували за його особистим життям і вслід за його спільними виходами в світ разом з красунею Гейден до ЗМІ потрапляли ексклюзивні кадри. Пара проживала у цивільному шлюбі. Офіційний статус Панеттьєрі у цих стосунках — екс-наречена Кличка.

Екс-дружина Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня дочка

Серйозна тріщина у стосунках з’явилася у пари тоді, коли акторка народила їхню спільну дочку. У красуні розпочалася серйозна депресія, з якою вона не могла впоратися і замість того, аби звернутися за допомогою вдавалася до не надто надійних допоміжних засобів.

Колишня Кличка Гейден Панеттьєрі зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном
Екс-дружина Володимира Кличка Гейден Панеттьєрі розсекретила, де знаходиться їхня дочка. Гейден зі своїм новим хлопцем Браяном Гікерсоном

Під час розставання було прийнято рішення, що маленька дочка повернеться на батьківщину разом зі своїм батьком. Коли Гейден полегшало, вона публічно заявила про те, що Володимир забрав дівчинку незаконно, скориставшись неадекватним станом її матері.

Втім, вона запевняє, що якби він пояснив їй свою позицію, вона не була проти і все відбулося-б так, як Кличко і влаштував.

Зараз спадкоємиця спортсмена знаходиться не в Україні, хоча до початку повномасштабної війни перебувала в Києві разом зі своєю бабусею. На даний момент її місцезнаходження приховане, але акторка запевняє, що регулярно бачиться з дівчинкою та підтримує з нею зв’язок.

Не так давно жінка знову пережила драму в особистому житті, адже роз сталася зі своїм бойфрендом Браяном Гіркенсоном. Однак на даний момент пара знову разом і налагоджує свої стосунки. Лікування Гейден також проходить успішно і вона сподівається на те, що зможе проводити з дочкою набагато більше часу.

Схожі статті

Павлу Костіцину нічого не світить: Надія Матвєєва обрала в коханці чоловіка, якого старша на 20 років

Телеведуча Надія Матвєєва за останні два роки встигла дати багато інтерв'ю, де докладно розповіла про кардинальні зміни у своєму житті. Найголовніше - вона більше не самотня.

“Підійдуть і скажуть: та вона тобі не рідна”. Могилевська розповіла, чому ховає своїх прийомних дочок

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх дочок, зовнішність яких досі залишається великою загадкою.

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.