Мусульманин, китаєць і “дідусь”: усі чоловіки 28-річної дружини Віктора Павліка Катерини Репяхової

Кохання буває різним, і ніколи не знаєш, в який момент воно заполонить серце. Читайте далі наш матеріал, щоб дізнатись про історії кохання дружини Віктора Павліка Катерини Репяхової.

Кохання — це прекрасне почуття. Воно окриляє людей, і спонукає їх до божевільних та відчайдушних вчинків. Надзвичайно важливо, щоб стосунки були комфортними для обох людей, і тільки спонукали рухатись далі. На жаль, є люди, для яких є рамки в коханні, що можуть стати на заваді цьому світлому почуттю. Однак є ті, хто кохає не дивлячись ні на що. Такою людиною є нинішня дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова.

Дружина Вітора Павліка Катерина Репяхова
Дружина Вітора Павліка Катерина Репяхова

Катерину періодично штурмують запитаннями про особисте життя. І не зважаючи на те, що дівчина навряд чи хотіла виносити історію своїх стосунків на загал, вона була вимушена дати коментар стосовно цієї теми.

Декілька років тому колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва вирішила насолити новій коханій співака. Вона опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах факти, пов’язані з колишніми партнерами Репяхової. Зробила вона це через те, що Павлік розлучився із нею невдовзі після смерті їхнього сина. Тому Катерина в одному з інтерв’ю розказала всю правду про свої попередні стосунки.

Стосунки із мусульманином та іслам

Катерина закохалась у свого першого молодого чоловіка ще під час навчання в школі. Дівчина була у стосунках із ним протягом п’яти років. Коли Репяхова навчалась на другому курсі університету, вона наважилась прийняти іслам заради свого коханого. Втім, вже на третьому курсі дівчина почала сповідувати іудаїзм.

Дружба із хлопцем з Китаю

Чимало пліток було про те, що у Катерини були стосунки із хлопцем з Китаю. За словами самої дівчини, такий юнак був, однак вони були лише друзями. Репяхова розповіла, що був час, коли вони жили разом через те, що у неї не було житла.

Цікавий факт, що вони разом були на концерті Віктора Павліка, де майбутнє подружжя і познайомилось.

Кохання із народним артистом України

Звичайно, не можна не згадати про нинішнього чоловіка Репяхової Віктора Павліка. Дівчина стала прихильницею співака ще у шкільні роки, і навіть була на його концертах. Коли вона вже була старшою, то після одного з виступів Павліка, Катерина подарувала йому великий букет квітів. Після цього у них зав’язалась розмова і вони продовжили своє спілкування. Різниця у віці між ними — 28 років.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

На жаль, багатьох людей сильно турбує цей факт, і вони вважають це неприпустимим. Зараз пара одружена і має спільного сина Михайлика.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.