Нарешті стала щасливою: Юрій Горбунов розповів, де і з ким тепер живе його перша дружина Людмила

Юрій Горбунов відомий український телеведучий, волонтер та шоумен, який зміг досягти шаленого успіху на телебаченні та в акторській кар'єрі. А також встиг стати зразковим сім'янином.

Не секрет, що до шаленого роману з колегою Катею Осадчою, Юрій був одружений та перебував у шлюбі багато років. Ще бувши дуже юним Горбунов у театрі познайомився зі своєю першою дружиною Людмилою. Коли Юра прийшов працювати актором та розпочинати свою кар’єру, Люда також працювала там акторкою, але після того, як вона зустріла молодого чоловіка та побудувала з ним родину, вона пішла з театру і присвятила себе сім’ї.

Горбунов з Людмилою

Людмила набагато старша за Юрія, але це не завадило їм побудувати міцну родину. Горбунов легко прийняв дитину Люди від першого шлюбу та полюбив її як рідну. Й нього ніколи не виникало проблем з жінкою та з її дитиною. Вони часто виходили разом на публіку, на різноманітні заходи й демонстрували свої теплі почуття одне до одного. Але Юра багато працював, аби стати справжньою зіркою. Люда лише підтримувала чоловіка та допомагала йому розвиватися. І це дало свої плоди, адже тепер Юру знає кожен, навіть діти, бо його часто можна побачити по телевізору.

Розлучилися вони ще задовго до того, як Горбунов закохався в Катерину, тому, не можна сказати, що інша жінка увела Юрія з родини. Якось так сталося, що вони обидва зрозуміли, що втратили інтерес один до одного, та, оскільки вони не хотіли руйнувати подальшу долю, вирішили мирно розійтися.

За словами телеведучого з самого початку було складно налаштувати нормальні стосунки після розлучення, адже все одно залишається осад. Та згодом вони знайшли компроміс, відпустили минуле і почали підтримувати гарні стосунки. Зараз Юра з Людмилою часто зідзвонюються та цікавляться хто і як живе. Тобто, теплі стосунки близьких людей все ще є, але це зовсім не про кохання.

“На початку цей період був складний. Я не скажу, що ми зараз часто спілкуємося. Оскільки тут в неї залишилося житло і так далі, то раз на два місяці ми зідзвонюємося. Це нормальні людські стосунки” – розповів Юра.

Горбунов з першою дружиною

А також Горбунов розповів, що зараз Люда живе в Америці у своїх дітей, але вже зараз вона хоче повернутися до України. А поки що у США жінка понад рік відчуває себе щасливою поруч з дітьми.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.