Скількох чоловіків Леся Нікітюк поміняла після Сергія Притули: Міщеряков, Горбунов, Тесленко та інші

Леся Нікітюк відома українська відома телеведуча, волонтерка, та з недавніх пір співачка. Вона змогла завоювати шалену народну любов завдяки своїй щирості та гарному почуттю гумору.

Леся має неабияку харизму, яка може вкрасти серце кожного, вона ніколи не одягає маску, а виходить до людей така, яка вона є у житті. Нікітюк стала по-справжньому відомою, коли почала вести разом з Сергієм Притулою шоу “Хто зверху?”. На цьому проєкті ведуча затрималась на довгі роки, тому, з Притулою у неї склалися особливі стосунки.

Оскільки цей проєкт став першим серйозним та рейтинговим у житті Лесі, то на початку їй дуже допомагав Притула. Колега підказував Лесі як краще себе поводити та навчав дівчину професіоналізму, і зараз ми можемо це помітити, оскільки Леся є однією з топових телеведучих України.

Та Сергій не єдиний чоловік, з яким Нікітюк встигла попрацювати разом. Оскільки рік тому у нашій країні почалася війна, то всі розважальні шоу припинили знімати, то всі ведучі залишилися без роботи. Але зараз телебачення почало оживати, й деякі проєкти встигли відзняти до 24 лютого, тому ми могли ними насолоджуватися. Й оскільки Притула поринув у політику та волонтерство, Леся працювала не лише з ним.

Роман Міщеряков

З молодим коміком, а нині й телеведучим Лесі пощастило працювати на шоу “Пара на мільйон”. Де вони обидва стали ведучими й знайшли між собою спільну мову. Тепер Роман і Леся також асоціюються як одна з телевізійних пар.

Юрій Горбунов

Нещодавно українські артисти випустили альбом пісень “ДНК”, де заспівали українські народні пісні на свій лад. І Леся заспівала дуетом з Юрою Горбуновим відому народну пісню “Горіла сосна”.

Олександр Тесленко

Оскільки Леся з нещодавніх пір є ще й співачкою, то вона випускає цікаві дуети, й одним з них став новий хіт “До речі”, який Нікітюк виконала разом з молодим артистом Тесленко.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.