“Треба Потап – подзвони йому”: Каменських різко відповіла на питання про чоловіка після скандалу з коханкою

Декілька тижнів тому в шоу-бізнесі розгорівся небувалий скандал за участі Потапа. Екс-підопічна продюсера звинуватила його у зрадах дружині. Згодом пішли чутки про їхні розлучення.

У березні знаменитий український продюсер та репер Потап потрапив у скандал: екс-підопічна зірки Євгенія Горда звинуватила його у зрадах дружині Насті Каменських. Дівчина стверджує, що мала любовний зв’язок з чоловіком, так як він обіцяв їй побудувати музичну кар’єру.

Настя Каменських відреагувала на питання про розлучення з Потапом

На даний момент дівчина знаходиться в Сполучених Штатах Америки і заявляє, що нарешті може говорити про пережите відкрито. Окрім цього Євгенія стверджує, що від дій Потапа постраждала не тільки вона. Натомість ні продюсер, ні його благовірна не коментують істерію в ЗМІ та в соціальних мережах, яка піднялася після скандальних заяв Євгенії.

Настя Каменських відреагувала на питання про розлучення з Потапом

Однак, нещодавно Настя Каменських поставила на паузу свій концертний тур за станом здоров’я. За офіційною версією, у співачки новоутворення у голосових зв’язках, що унеможливлює її виступи фізично. Артистка активно лікувалася і нещодавно змогла взяти участь у благодійному концерті, а також відповісти на запитання фанатів, які їх найбільше хвилюють. Спочатку глядачі в залі поцікавилися, чи справді закохані вирішили розірвати шлюб:

“Я не розлучаюсь із чоловіком, у мене все гаразд!” – відповіла Настя.

Настя Каменських відреагувала на питання про розлучення з Потапом

Але вже зовсім скоро співачка досить різко відреагувала на запитання про місцезнаходження Потапа, заявивши, що шанувальниця може сама з ним зв’язатися, якщо сильно цього бажає.

Нагадуємо, що Настю Каменських та Потапа досить довго підозрювали у романі. На той час продюсер був одруженим з Іриною Горовою. Коли продюсер та його екс-підопічна все ж таки одружилися, то підкреслювали, що не були коханцями, коли Олексій був у шлюбі. Та вже через декілька років стало відомо, що справжні весілля було зіграна багато років тому у Лас-Вегасі, а сам Потап зізнався, що факт зради таки мав місце, про що він дуже шкодував згодом.

У чоловіка залишився син Андрій та падчерка Наталія, яких після розлучення виховувала Ірина.

Схожі статті

Що відомо про таємну дочку Софії Ротару? Народилася від відомого композитора, і не виходила з тіні брата

Популярна українська співачка Софія Михайлівна Ротару працює на естраді більше п'ятидесяти років. За цей час вона чула про себе вельми багато пліток. І деякі з них встигла прокоментувати.