Отакої: Злата Огнєвіч зізналась, кого насправді хотіла обрати замість переможця “Холостячки” Андрія Задворного

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка змогла завоювати прихильність українських слухачів завдяки своїм пісням, які несуть в собі досить глибокий сенс.

Відомо, що Злата стала головною героїнею другого сезону найромантичнішого шоу України “Холостячка”. Там за неї боролися достатньо гідні чоловіки, а деякі з них навіть прилетіли з інших країн, щоб позмагатися з іншими за її прихильність та увагу. Але всі ми чудово знаємо правила, що у фіналі можна обрати лише одного, загалом так, як і в житті. Ми можемо будувати родину та гарні міцні стосунки лише з однією людиною.

Кого Огнєвіч могла обрати крім Задворного

Так, Злата мала змогу познайомитись з великою кількістю різних чоловіків, які дивували її, хтось приємно, а хтось не дуже. Але історії кохання співачки були достатньо романтичними та насиченими. Але далеко не всі чоловіки змогли дійсно зацікавити жінку та приборкати її норов.

Дійсно у шоу було багато чоловіків, але у фінал вийшло лише троє, і звісно, що одному з них Злата віддала своє серце та щиро у нього закохалася. І цим щасливцем став підприємець Андрій Задворний. Але у реальному життя стосунки Злати й Андрія не проіснували довго, оскільки сам же Задворний крізь деякий час вирішив розійтися з артисткою та зробив це максимально некрасиво.

Злата Огнєвіч

Звісно, Огнєвіч певною мірою шкодувала про свій неправильний вибір, але час назад вже не повернути, тому й змінити нічого не можна. Але Огнєвіч й не змінювала б нічого, адже вибір жінка робила серцем. Тож, виходить, він був би таким самим. Адже на той момент у Злати справді були почуття до Задворного. Тому, жінка на той момент зробила власний вибір, за який згодом поплатилася. Та насправді, не потрібно в житті ні про що шкодувати, адже це життя.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?