Максим Тарапата вперше розповів, як насправді розійшлися Злата Огнєвіч та Андрій Задворний: “Я приїхав”

Максим Тарапата став відомим завдяки участі у другому сезоні реаліті-шоу "Холостячка". Чоловік приїхав з Китаю аби боротися за серце української співачки Злати Огнєвіч.

Другий сезон “Холостячки” став дійсно дуже цікавим та не схожим на перший, адже чоловіки вже мали уявлення, що буде відбуватися та як варто себе поводити. Всі розуміли, що конкуренція буде досить висока, а чоловіки успішні та гідні. Тому, звісно, кожен учасник мав певний страх не пройти або не сподобатись Златі.

Максим зі Златою на шоу

Так збіглися обставини, що кілька чоловіків залишили всі свої справи в інших країнах, де вони будували своє життя та бізнес та приїхали заради Огнєвіч. Та не всім вдалося підкорити серце артистки та пробути на проєкті багато часу. Звісно, майже одразу жінка розуміла, хто їй подобається, а хто ні, але на шоу є свої правила, тому Злата мала багато побачень та емоцій з різними чоловіками.

Глядачі також протягом всього проєкту мали своїх фаворитів, але річ в тому, що ми не знаємо, що відчуває Злата, ми оцінюємо чоловіків за тими вчинками та словами, які бачимо з екранів телевізору. А головна героїня спостерігає за ними лише на побаченнях. Тому не володіє тією інформацію, яку бачать глядачі.

І нехай це телешоу, але почуття не підробиш, тому іноді ми не вважаємо вчинки героїнь чи учасників логічними, адже там теж життя, і воно базується на відчуттях. Тому, глядачі ніколи не можуть розуміти чому холостяки та холостячки обирають не тих.

Кадр з Холостячки

Наприклад, у другому сезоні “Холостячки” мало хто розумів, чому замість Трапати у фінал пройшов Задворний, який згодом розійшовся зі Златою. А ось Макс витягав співачку з апатії. Тому нещодавно він вирішив розповісти правду про їхнє розставання.

“Я був у місті, приїхав, ми випадково зустрілися, вона була зі своїм менеджером, а потім ми почали спілкуватися. Вона мені зателефонувала, а потім написала. В певний момент зайшла мова про Андрія й вона мені сказала, що він просто прийшов до неї та прямо сказав, що не кохає. Я не міг повірити” – розповів Макс.

Також Тарапата додав, що він дуже хотів її зрозуміти та допомогти пережити всю цю ситуацію. Також Макс пригадав, що Злата дійсно любила Задворного, і тому жінка важко це пережила.  І Тарапата пригадав, як Огнєвіч плакала при ньому і він був здивований, наскільки для неї це по-справжньому було.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?