73-річний Поплавський вже третій рік збирається піти з поста ректора: піариться перед вступною кампанією

Неможливо не знати про Михайла Поплавського. Окрім своїх пісень, він прославився чималою кількістю скандалів, у які потрапляв. Днями він заявив, що покидає пост ректора університету. Втім чи так це?

Чимало студентів України і не тільки,мріють про навчання в Києві. Для багатьох це — надзвичайні перспективи в майбутньому. В столиці України є декілька провідних вищих навчальних закладів, які мають різну спеціалізацію. Чимало абітурієнтів, які хочуть пов’язати своє життя зі сценою або телебаченням, вступають в Київський національний університет культури та мистецтв. Навіть ті люди, які не вчилися в цьому виші, добре знають, що його ректором є Михайло Поплавський.

Михайло Поплавський на зйомках кліпу
Михайло Поплавський на зйомках кліпу

Окрім ректорської діяльності він відомий своїми музичними здобутками. Втім, він не є зразком українського виконавця, адже майже всі його пісні — це суцільна шароваршина. Попри це, він став одним із зачинателів української естради.

Михайло Поплавський неодноразово фігурував у різноманітних скандалах. Здебільшого це було зневажливе ставлення до жінок та залицяння до студенток. Крім того, студенти університету нерідко скаржились на неякісний рівень викладання матеріалу та змушення до участь в передвиборчих агітаціях. Також ЗМІ неодноразово писали про те, що Михайло Поплавський ставить заліки за те, щоб студенти були масовкою на його концертах. І, загалом, цей перелік можна продовжувати ще довго. Але навіть із цього видно, що чоловік доволі одіозна особистість.

Гучна заява “співочого ректора”

Днями Михайло Поплавський заявив, що збирається піти з посади ректора Київського національного університету культури та мистецтв. Ця новина вмить розлетілась усіма українськими засобами масової інформації. За словами чоловіка, настав час передати повноваження молодому наступнику. Однак, якщо ви подумали, що співак повністю залишає університет, то ви помиляєтесь. Поплавський також додав, що буде головою Вченої ради та курирувати усі навчальні питання.

Поплавський заявив, що збирається йти з посади ректора
Поплавський заявив, що збирається йти з посади ректора

Однак, не виключено, що ця заява це ніщо інше, як звичайний піар. Річ у тім, що ректор заявляє про своє звільнення. Ще в 2029 році він зробив аналогічний анонс, але залишився на своєму місці. Прикметно, що ці слова пролунали під час презентації автобіографічної книги Поплавського. Не виключено, що і цього разу історія повториться. Подібні заяви можуть бути пов’язані із тим, що через декілька місяців розпочнеться вступна компанія. І тут додатковий шум не завадить.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.