Тіна Кароль спочатку навідала Дана Балана у Молдові, а тепер вирушає до Іраклі Макацарії у Грузію

Тіна Кароль відомі українська співачка, яка підкорила серця мільйонів слухачів. Але й від чоловіків у Тіни ніколи не було мало уваги.

Після того, як Тіна залишилась без чоловіка, її життя повністю перегорнулося. Адже всі життєві задачі лягли на її тендітні плечі. Це й виховання сина, й кар’єра, а також прості життєві проблеми. Тому, дінка звикла бути занадто самостійною та всі свої проблеми вирішувати самостійно.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Саме тому, Кароль багато років нікого до себе не підпускає, в плані романтичних відносин. Виявляється, Тіна однолюб і крім свого чоловіка вона за все життя так і не змогла нікого покохати. І насправді для Водолія це абсолютно нормальна поведінка.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Та все ж таки співачці приписували гучний роман з молдавським красенем Даном Баланом, який, здається був неймовірно закоханий у Тіну. Він дарував їй подарунки, засипав компліментами та постійно демонстрував свої почуття. Але реальних стосунків у них так і не було.

Та спілкування вони все ж таки досі підтримують. Нещодавно Кароль давала концерти у Молдові, й в один з них зустрілась з мамою Дана, а також відповіла слухачам, що спілкування з Баланом вона не припиняла.

Кароль анонсувала конверт в Грузії
Кароль анонсувала конверт в Грузії

Але зараз артистка вирушає у тур в Грузію, де у неї також є чоловік, з яким їй приписували стосунки й це Іраклі Макацарія. Екс-холостяк вже одружений й тому до Тіни ставиться як до подруги, так само й вона. Але цікаво, чи відбудеться у них зустріч.

Оскільки одна давнє спільне фото Іраклі з Тіною в певний момент викликало у прихильників досить бурхливу реакцію. Та це не дивує, адже обидва красиві, радісні, та ще й в обіймах одне одного. Але вони лише гарні друзі, і не більше, бо Макацарія давно одружений.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.