Операції зробила, а фарбуватися не навчилася: дружина Віктора Павліка Катерина вчиться робити себе красивішою

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова зараз повністю задоволена своєю зовнішністю після деяких втручань у природну красу. Проте для повного балансу не вистачає навчитися робити гарний макіяж.

Щирий Instagram-блог Катерини Репяхової дуже полюбився підписникам. Кожного дня аудиторія прихильників чекає нових історій та подробиць з власного життя.

Дівчина добра, відкрита, не боїться демонструвати справжніх емоцій на камеру. Всі з великою цікавістю спостерігали за зовнішніми змінами Катерини після її операцій та чекали реакцію чоловіка на таке рішення молодої дружини. Віктор був проти будь-яких втручань, але згодом підтримав жінку.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Спочатку Репяхова збільшила губи за допомогою ін’єкцій філера, потім вирішила змінити форму носа та лінію свого підборіддя. Своє рішення пояснила досить просто. Їй давно не подобався довгий ніс, який подарувала природа та в’яле підборіддя. На ринопластику дівчина зважилася ще у жовтні 2022 року і вже тоді почала консультацію з лікарем.

Катерина пройшла довгий шлях для того, аби по-справжньому себе полюбити. Оновленою жінка подобається собі значно більше, аніж було “до”. Хочемо зазначити, що вона дійсно має хороший вигляд, адже почала сяяти із середини.

Катерина Репяхова вчиться гарно фарбуватися

Після таких великих змін, кохана артиста вирішила не зупинятися на цьому. Наразі хоче навчитися гарно фарбуватися, аби вдало підкреслювати наявні риси свого обличчя.

“Нарешті я дожила до того, що мені все подобається в моєму обличчі. Тепер залишилося гарно фарбуватися”, – зазначила Репяхова.

Катерина Репяхова вчиться гарно фарбувати обличчя

Успішно робить перші кроки й навіть прослухала онлайн-урок, зробила мінімальний, легкий денний макіяж і залишилася в захваті від отриманого результату.

Катерина Репяхова показала мінімальний денний макіяж

Схожі статті

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.