Історія знайомства та кохання Олега Винника і Таюне: їх розлучили кілометри, але тепер вони знову разом

Ледь не найбільш улюблена справа фанатів — спостерігати за особистим життям своїх кумирів. Втім, іноді ця цікавість переростає у конспірологічні теорії та здогадки.

Олег Винник — справжній феномен. Ним захоплюються мільйони українців, і не тільки. В народі він отримав прізвисько “повелитель вовчиць”. Насправді, це не перебільшення, адже чимало українських жінок готові на все заради співака. Однак, Олег Винник не дуже любить розповсюджуватись про своє особисте життя. Саме через це фанати намагаються своїми шляхами вийти на шлях істини. Тож що приховує найбажаніший блондин української естради?

Хто є загадковою коханою Олега Винника?

Прихильники та прихильниці співака чітко переконані в тому, що його обраницею є також співачка на ім’я Таїсія Сватко. Безліч людей знають жінку під псевдонімом Таюне. Існує теорія, згідно з якою молоді люди одружились ще у дуже молодому віці, а саме — не більше 19 років. Саме в той період вони навчались разом в училищі культури в Каневі.

Як один із доказів, фанати наводять тезу про те, що Таюне та Винник народились на Черкащині. Ні для кого не секрет, що співачка була бек-вокалісткою повелителя вовчиць. Відповідно, на думку прихильників, спільна робота сприяла стосункам молодих людей.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Попри всі здогадки, на публіці Олег Винник жодного разу офіційно не підтверджував факт стосунків. Втім, в одному з інтерв’ю він зазначив, що має кохану, але не окреслював її статус.

«Це та людина, яка віддала усе життя мені й без якої не було б Олега. Не було б! Вона, до речі, в мене теж талановита!»

Остання фраза наштовхнула фанатів на думку про те, що обраниця співака талановита, оскільки вона його бек-вокалістка. Також прихильники стверджують, що після того, як Олег Винник поїхав на заробітки в Німеччину, згодом до нього приїхала Таюне. Крім того, вони припускають, що саме в Німеччині проживає із подружжям їхній спільний син Юліан. Попри всі плітки, ні Винник, ні Таюне не коментували ці здогадки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.