Що спільного у переможця “Голосу” Романа Сасанчина і дружини Остапчука Полтавської: це пов’язано з церквою

Роман Сасанчин і Катерина Полтавська начебто зовсім незнайомі та ніяк не пов'язані між собою, але одна деталь між ними таки є. На таке завичай не надто сильно звертають увагу, але збіг цікавий.

Роман Сасанчин став дуже відомим завдяки двократній перемозі на найпопулярнішому талант-шоу “Голос країни”. Перший раз Рома здобув перемогу бувши зовсім дитиною. Тоді для хлопця це була мрія всього життя. Й батьки, на жаль, не могли дати стільки грошей на поїздку у Київ на невизначений термін. Але якось Роман виступав на святі й зацікавив чоловіка, який і став спонсором Сасанчина. І не дарма, адже він став переможцем.

Роман Сасанчин

Але згодом популярність падала, й Рома вже виріс, у нього відбулася мутація голосу, і в цей момент, хлопець вирішив ще раз спробувати засвітися на “Голосі” тільки вже конкуренти були серйозніші й з досвідом. Проте й у 10, й 19 Рома зміг обійти всіх своїх суперників і знову стати переможцем.

Звичайно, зараз його батьки неймовірно пишаються сином, адже його талант не пропав, а навпаки став приносити користь для родини. І попри те, що його батьки дуже прості люди та далекі від музики й шоу-бізнесу, вони завжди підтримували його та розуміти вибір сина. Хоча, наприклад, батько Роми працює священником, а ця професія дуже далека від артистичної діяльності. Але це не заважає хлопцю робити те, що він бажає.

Така ж сама історія спіткала й наречену Володимира Остапчука Катю Полтавську. Дівчина обрала для себе піар та рекламу, вона присвятила своє життя креативу, і це чудова й цікава сфера діяльності, яка вимагає уваги, фантазії, розуміння стратегій та цифр. У Катерини все добре з роботою та проєктами. І ніхто з батьків не нав’язував їй якусь певну сферу діяльності. Дівчина сама обрала свій напрям.

Катя Полтавська

А ось тато Каті як у Роми Сасанчина є священником. Це досить цікавий збіг обставин, але люди завжди працюють у різноманітних сферах, які їм подобаються. Адже у роботі головне це отримувати задоволення та гарну оплату.

Схожі статті

Лілія Ребрик розповіла, що змінилося у її житті за останні 365 днів: в день 43-річчя щаслива як ніколи

Зірка ранкових ефірів актриса Лілія Ребрик відзначає День народження. У свої 43 знаменитість вирішила розповісти, як змінилося її життя за рік.

Втомився за кордоном: Каменських на якийсь час повернулася до Потапа – тримає його на короткому повідку

На тлі чуток про розлучення Настя Каменських показала загадкове фото з Потапом. Що намагається донести артистка? І як відреагували на цей знімок шанувальники пари?

37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".