Подругу Алли Пугачової Лайму Вайкуле більше не хочуть пускати в росію: “Їй тут не місце”

Лайма Вайкуле дуже відома латвійська співачка, яка стала зіркою як в Україні, так і в росії. Звичайно жінка любить обидві країни, адже й там й там її все життя приймали дуже тепло та привітно.

Коли росія напала на Україну, багато артистів прийняли позицію холодного розуму, тому зараз вони не живуть у рф і не мають там ані бізнесу, ані своїх творчих успіхів й житла. Багатьом співакам та акторам довелося продати все, що у них було, а декому нахабно заблокували рахунки й вони залишилися лише з тим, що було на руках.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Та якщо брати до уваги Лайму Вайкуле, то вона вже довгий час живе у рідній Латвії. Звичайно жінка має шалений успіх у росії, і у свій час на ній та ще кількох артистів тримався весь шоу-бізнес СРСР та потім і росії. Саме вона й Алла Пугачова, яка, до речі, також виїхала жити за кордон, заробляли гроші та популярність для рф.

Та зараз Вайкуле не боїться висловлювати свою позицію. Жінка проти війни та проти дій російської влади. Вона щиро не розуміє і навіть не хоче розуміти, як у 21 сторіччі цивілізована ніби країна може напасти на центральну країну Європи. І Лайму дійсно обурює дивна позиція росіян.

“Не треба приписувати собі все на світі. І війну виграла росія, і СРСР дало все. Так, мені дала Латвія все, правильно. До чого тут взагалі росія? Яке відношення має, я не розумію. Вона мені дала все? Нічого вона мені не дала” – висловилась Вайкуле

Таким чином латвійська співачка викликала неабияку істерику у жителів країни-агресорки. Після гучних заяв знаменитості влада рф зацікавилася її майном у росії, а депутати держдуми висунули ідею заборонити співачці в’їзд до рф.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.