Ігор Кондратюк спростував слова Каменських, що вони з Потапом виїхали з України за тиждень до 24 лютого

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк публічно спростував заяву Насті Каменських щодо виїзду її чоловіка Потапа за кордон за тиждень до повномасштабного вторгнення.

На початку 2022-го велика кількість українських зірок виїхала за кордон, знаючи про загрозу повномасштабного вторгнення. Серед таких знаменитостей були і Настя Каменських з Потапом. Зіркова пара активно ділилася фотографіями з сонячної Іспанії і не для кого не було секретом, що разом з собою вони взяли своїх мам. Згодом з’явилася інформація, що продюсер також хотів забрати сина Андрія, але він відмовився і прийняв рішення залишитися з матір’ю Іриною Горовою.

Ігор Кондратюк розповів, де Потап був напередодні війни

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк розповів, де Потап був напередодні війни

В одному зі своїх інтерв’ю Настя Каменських підтвердила, що її чоловік Олексій покинув Україну разом з нею за тиждень до 24 лютого. Однак, нещодавно Ігор Кондратюк дав ексклюзивний коментар та спростував слова співачки, розповівши, де Потапенко був насправді. За словами продюсера, Потап 20 лютого ще був на батьківщині і знімався разом з ним для телевізійної програми.

“Запис відбувся 20 лютого. Одним із ведучих був Потап. Ну, 20 лютого я точно знімався у цьому шоу. Не важливо”, –відповів Кондратюк, додавши, що деталями не може ділитися через контракт.

Нагадуємо, що в Україну Настя Каменських повернулася влітку, а через декілька тижнів приїхав і Потап. Втім, пізніше продюсер заявив, що опинився в Києві набагато раніше заявленого, просто приходив до тями і не волів публічно розголошувати своє місцезнаходження. За офіційною версією, Потапенко тривалий час перебував за кордоном та не повертався через стан здоров’я. Спочатку чоловік захворів на коронавірус, а потім декілька місяців боровся з ускладненнями: паралічем обличчя.

Аби не бути голословним продюсер навіть оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з концерту своєї дружини Насті Каменських, на якому було помітно, що він не може поворухнути м’язами обличчя і навіть нормально говорити. Даний відеоролик дуже стривожив фанатів, які щиро хвилювалися за свого кумира. Зараз міміка артиста прийшла у норму, втім, Потап не надто активний у медіапросторі.

 

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?