Оце так новини з Криму: група “Антитіла” анонсувала концерт в Ялті – передпродаж квитків вже стартував

Кожен українець із нетерпінням чекає на кінець війни та перемогу України. Всі прикладають максимум зусиль для того, щоб досягнути бажаного. Є люди, які вже мають план дій після перемоги.

Україна перебуває в стані війни вже дев’ять років. Життя кожної людини кардинально змінила росія своїм нападом. Дехто вимушений був поїхати з рідного дому, когось вивезли насильно, хтось бореться на фронті за перемогу. Ці трагічні події розпочались ще з окупації Кримського півострова в 2014 році. Тепер українці можуть лише згадувати мирні та теплі часи, коли всією сім’єю відпочивали або жили в Криму.

Втім, у тому, що Україна поверне окуповані території сумнівів немає. Ба більше, є люди, які доволі радикально налаштовані в цьому контексті. Гурт “Антитіла” гарний приклад цьому. Сьогодні вони анонсували масштабну подію, що відбудеться в Криму.

Антитіла. Ялта. Літо 2024!

На офіційній сторінці в Instagram український поп-рок-гурт “Антитіла” анонсував масштабний концерт в Криму. Наразі вже відомо навіть місце проведення заходу — це стадіон “Авангард”, який знаходиться в Ялті. За словами учасників гурту, Крим обов’язково буде звільнений від російських окупантів, а жовто-блакитний стяг знову майорітиме в небі.

“Антитіла” розповіли, що на цьому концерті кожен святкуватиме перемогу України у війні з рф. Музиканти закликали фанатів звільнити 23 серпня 2024 року, оскільки саме на цей день запланований концерт. Передпродаж квитків стартував сьогодні зранку, і їхня вартість становить 900 гривень.

В коментарях підписники були в захваті від такої новини. Чимало людей зізнались, що цей концерт посилив їхню віру в перемогу та надав натхнення боротися далі.

Власне, гурт “Антитіла” робить чимало для прискорення перемоги над російськими окупантами. Музиканти їздять Україною, Європою та США із благодійними концертами, гроші з який йдуть на потреби армії. Також фронтмен гурту Тарас Тополя служить парамедиком у 130-му батальйоні київської тероборони.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.