Ні кроку в Америку: Приходько розповіла, чому її не пускають в США – перейшла дорогу екс-президенту Порошенку

Отримати закордонну візу — це завдання не з легких для кожної людини. Втім, іноді обставини складаються таким чином, що отримати її неможливо.

Бути представником шоу-бізнесу майже неможливо без участі у конфліктах. Скандали активно використовуються зірками в ролі чорного піару та інструменту втримання на слуху. Однак, іноді вони відбуваються не за бажанням селебріті. В українській медіасфері існує безліч історій про масштабні конфлікти між популярними особами, які навіть доходили до суду.

Одна із доволі резонансних історій — це суд співачки Анастасії Приходько із екс-президентом України Петром Порошенко.

Анулювали візу?

Українська співачка Анастасія Приходько нещодавно дала інтерв’ю ведучому Славі Дьоміну. У ньому вона розповіла чимало цікавих моментів зі свого життя та кар’єри. Одним із них стала історія про неможливість в’їзду в Америку.

На запитання Дьоміна про причини цього, співачка відповіла, що це наслідки конфлікту із екс-президентом Петром Порошенко. Анастасія Приходько розповіла, що позаминулого року вона мала полетіти в Сполучені Штати. Втім, вже в літаку співачку повідомили про заборону в’їзду на територію Америки.

Анастасія Приходько зі Славою Дьоміною
Анастасія Приходько зі Славою Дьоміною

Виявляється, жінці анулювали американську візу. Вона переконана, що це справа рук Петра Порошенка, оскільки він програв їй суд, і вирішив таким чином помститись Приходько.

Суд Приходько із Порошенко

У 2018 році співачка Анастасія Приходько подала в суд на Петра Порошенка через використання її сценічного образу в агітаційному ролику політика без її згоди. В результаті, жінці вдалося виграти суд, згідно з рішенням якого, співачці присудили грошову компенсацію в розмірі 270 тисяч гривень. Однак, в інтерв’ю Приходько зізналась, що грошей вона так і не отримала.

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?