Сидить у рідні на шиї: куди зник старший син Ніни Матвієнко, який постригся у ченці в 33 роки

Народна артистка України Ніна Матвієнко виховала трьох дітей, які росли в атмосфері творчості та релігійності. Не дивно, що шляхи спадкоємців зірки розділилися вельми цікавим чином.

Ніна Матвієнко встигла реалізуватися у житті і як успішна та знаменита виконавиця, і як кохана дружина, і як мати.

У шлюбі з художником Петром Гончаром зірка виховала двох синів та одну доньку. Старші спадкоємці зірки вирішили пов’язати своє життя з релігію, у той самий час як молодша дочка знайшла щастя у музиці та творчості. Тим не менш, мистецтво зачепило життя усіх троїх: якщо Тоня співає, то чоловіки малюють ікони.

Ніна Матвієнко розказала про старшого сина, який постригся у ченці

Ніна Матвієнко розказала про старшого сина, який постригся у ченці

Старшого сина Ніни Матвієнко звати Іван, зараз йому 48 років. У 33 роки чоловік постригся в ченці і отримав церковне ім’я Януарій. 12 років Іван жив у Криму і був монахом бахчисарайського Свято-Успенського монастиря, але 9 років він переїхав до Ніжина у звʼязку з політичною ситуацією.

Перш ніж піти в монастир, чоловік довго готував батьків до цього. І йому пощастило, що вони його благословили. Інакше, без батьківського благословення, він би не пішов служити при церкві. За його словами, монахи не отримують зарплатні або іншої грошової допомоги, так само як і священники, тому на життя Януарій заробляє ремеслом, яке вміє найкраще – іконописом. Він пише ікони та виготовляє іконостас на замовлення.

Син Ніни Матвієнко Іван-Януарій
Ніна Матвієнко розказала про старшого сина, який постригся у ченці

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні дочка Ніна Митрофанівна Антоніна забрала її онучок Уляну та Ніну та евакуювалася за кордон. Родина спочатку жила в Португалії, а потім перебралися у Великобританії, де провела рік. Лише на початку 2023-го Тоня Матвієнко повідомила про прийняте рішення повернутися на батьківщину.

Співачці дуже важко давалося розлука зі своєю сім’єю. Ба більше, її старша дочка Уляна не витримала і декількох місяців і одразу ж повернулася додому. Зараз родина активно бере участь у різноманітних благодійних заходах та виступає з метою зібрати кошти, які відправляються переселенцям та на передову.

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.