Старша донька Олі Полякової Маша показала свого хлопця та як поводить з ним час – безтурботне життя молоді

Донька Олі Полякової Маша представниця сучасної молоді, яка активно веде соціальні мережі, має власні хобі та пріоритети в житті. Показала, як проводить час зі своїм бойфрендом.

У свої 18 років дівчина має все для успішної самореалізації. Вона живе окремо від батьків за кордоном, вчиться в прекрасному виші, познайомилася з хлопцем, якого покохала та будує цілі, які згодом втілить в життя.

Старша донька Суперблондинки Олі Полякової та бізнесмена Вадима Буряковського різностороння особистість, яка нерідко натикалася на хейт від своїх підписників. Аудиторія незадоволена такою поведінкою дівчини та світлинами, які демонструє на загал. Нещодавно Маша Полякова пережила масштабне обурення від народу України.

Маша Полякова поскаржилась на життя і навчання у Лондоні
Старша донька Олі Полякової Маша

Публікація з коханим Артуром на фоні Ейфелевої Вежі, з підписом: “Хочу жити, а не виживати” обурила користувачів мережі, мовляв, вона не знає, що таке по-справжньому виживати. Цю світлину Маша вирішила відразу виділити зі своєї сторінки.

Маша Полякова показала свого хлопця та як поводить з ним час

Дівчина намагається не реагувати на хвилю негативу, яка останнім часом панує навколо неї й продовжує вести активно соціальні мережі. Нове відео Маші показало, як вона проводить час зі своїм коханим Артуром.

Пара на природі в компанії спільних друзів вирішила влаштувати мініпікнік з різними смаколиками. Усміхнені та щасливі закохані сиділи один біля одного.

Маша Полякова показала свого хлопця та як поводить з ним час

Нагадаємо, що стосунки Маші та Артура набули нового етапу, адже обидвоє знайомі з батьками своєї половинки. Полякова розповіла, що має прекрасні відносини з мамою коханого, натомість вважає, що тато її недолюблює, адже завжди дуже серйозний і холодно їй відповідає.

Артур теж знайомий із зірковою родиною її дівчини. Олі він дуже сподобався, тому вибір своєї доньки вона із залюбки підтримала. Тато Вадим добре налаштований і не проти цих стосунків. Тепер йому не треба скидати доньці багато грошей на продукти, тому що в неї є хлопець, який також робить свій вклад.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.