Оля Полякова ніжно привітала з Днем народження героя України та свого друга Михайла Діанова: “Яке щастя”

Михайло Діанов – це ім'я знає кожен справжній українець, оскільки саме він став героєм "Азовсталі", яка, завдяки таким як Михайло трималась до останнього, навіть попри нестачу сил, але з силою духу.

Діанов справжній приклад сильного, мужнього та відважного чоловіка, який має неймовірну силу духу і готовий ставати під кулі заради того, щоб його близькі, друзі та абсолютно незнайомі люди жили. Так, просто жили, адже в нинішніх реаліях просто вільно дихати – це вже розкіш. Можливо тут є трохи перебільшення, але за останній рік українці переоцінили сенс життя, а особливо це відчули на собі військові.

Михайло за рік пережив ціле життя, неможливо навіть зрозуміти, що коїться всередині його душі, адже зовні він стійкий та відважний. А от які думки його переслідують, знає лише він сам.

Після того, як Діанов повернувся з російського полону та вилікував свою руку, він став медійною особистістю. І це не дивно, адже всім цікаво почути думку військового, зрозуміти його психологію, світогляд та просто знати, що герої серед нас. І вони такі ж прості люди, тільки з неймовірною силою волі.

За весь час у медіапросторі Михайло встиг потоваришувати з зірками українського шоу-бізнесу. І найближчою людиною для Міші стала українська королева ночі Оля Полякова. Вони познайомились на одному з благодійних заходів, а потім просто почали співпрацювати та спілкуватися поза межами публічності.

Так от сьогодні, герой святкує свій День народження, і за відчуттями він точно є для нього особливим. З особистим святом Михайла привітала Полякова, до того ж дуже ніжно.

“Мішечка, Дорогий, З днем народження! Яке щастя, що ми зустрілися, наш герою! Не тільки на війні, але й в повсякденному житті ти продовжуєш захищати тих, хто потребує допомоги! Скільки з тобою вже зробили, а ще скільки зробимо! Дякувати Богу ти живий і вільний, будь здоровий і щасливий!!! Люблю”  – написала Оля.

Звичайно Діанову неймовірно приємно отримати публічні привітання від Полякової, адже вони тепер дійсно є друзями.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.