“Я ніколи не вибачаюся. І взагалі я агресивна”: Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Проніним

Знаменита українська блогерка Раміна Есхакзай дала ексклюзивне інтервʼю Маші Єфросиніній, в якому розповіла про стосунки з екс-нареченим Євгеном Проніним.

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай прославилася в Україні спочатку як учасниця романтичного проєкту “Холостяк”. Пізніше зірка вступила у стосунки з Віталієм Козловським, які завершилися в вельми скандально. Лише минулого року Раміна зізналася, що насправді не перебувала в романі зі співаком, а дані стосунки були лише піаром, які допомогли їй та Віталію нагадати про себе аудиторії.

Раміна Есхакзай розповіла про зірване весілля
Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Тоді ж журналістка вирішила розвивати свій власний YouTube-канал, який зараз користується популярністю і набирає відомість через пересічних українців.

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Особисте життя блогерки, здавалося, також налагодилося. Есхакзай мала вийти заміж за Євгена Проніна. Після початку повномасштабної війни в Україні журналістка повідомила, що весілля відкладається у зв’язку з політичною ситуацією. Втім, у квітні 2023-го героїні нашої статті довелося зізнатися, що стосунки добігли свого кінця.

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Напередодні даного зізнання вона дала ексклюзивне інтерв’ю для Маші Єфросиніної, в якому зізналася, як переживає сварки з коханим і що він думає про неї. Так, Маша запиталася у своєї гості, хто перший йде миритися при конфліктах, і отримала неочікувану відповідь:

“Я думаю, що саме починає писати після того, як вийшов зі сварки, то я. Починаю скидати фото собак. Це такий алгоритм: подивись на Моню, на Сірі. Які вони гарні! Потім: а що ти? Як в тебе справи? Потім можу зателефонувати. Але Женя тобі б відповів, що ні. Що я ніколи не вибачаюся, що завжди вважаю, що всі неправі, і що взагалі я агресивна. Ну так і є, я реально агресивна. Тому що, коли тебе ображають, я одразу така…”, —розчаровано зізналася журналістка.

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Невдовзі після даних зйомок пара прийняла рішення завершити стосунки, але Маша захотіла показати глядачам, як виглядали їхні взаємини перед їх кінцем.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?