Покинула розкішний будинок з дітьми: Оля Фреймут вирушила на чужину й назавжди зникла з ТБ – що приховує?

Життя головного ревізора країни Ольги Фреймут хвилює її прихильників, адже жінка давно зникла з телеекранів, покинула Україну та рідше з'являється на публічних просторах.

З початком повномасштабної війни багато українських знаменитостей пережили кризу у творчій діяльності. Відчай охопив майже кожного, тому спочатку повернутися до нормального життя було досить складно. Проте Ольга Фреймут зовсім замовчала. Її особистість не видніється в проєктах, адже до війни вона сумлінно намагалася повернути собі успіх телезірки.

Статус головного ревізора країни не полишає Ольгу й дотепер. У 2011 році вийшов перший, пілотний випуск перевірки сервісу готелів, ресторанів, кафе та інших громадських місць. Для Фреймут це став квитком для злету її можливостей в роботі.

Ревізор Ольга Фреймут

Після того, як у 2018 році стримана та неупереджена Фреймут вирішилася повернутися на Новий канал у ролі директора в реаліті-шоу “Від пацанки до панянки” та власним проєктом “Оля” вона вже втратила такі рейтинги, які були за часів програми “Ревізор”. Тому, для себе прийняла тверду позицію. Якщо повертатися на ТБ, то тільки з подібними пропозиціями до перевірки сервісу в Україні.

Тепер Ольга присвятила себе професійному вивченню етику, дає свої уроки по світськім манерам та підтримує домашнє вогнище вдома, виховуючи двох дітей – сина Валерія та доньку Євдокію, від генерального директора Нового каналу Володимира Локотка.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Війна змінила повністю життя Ольги. Вона лишила розкішний будинок, в якому проживала з родиною в центрі Києва та зараз перебуває у Великій Британії. Жінка стверджує, що там вона втрачає себе. Але повернутися до України не може через маленьких дітей, адже боїться за їхню безпеку.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.