Надя Дорофєєва возз’єдналась з Позитивом та вирушила з ним в США: про Кацуріна і Дантеса і думати забула

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка стала дуже популярною через багаторічну участь у дуеті "Время і Стекло" разом з Позитивом, який, власне й помітив Надію серед інших співачок.

Позитив сам знайшов собі пару, можна сказати так. Адже на кастинг її привів саме Олексій, а Потапу сподобався тембр Надії, саме тому він узгодив кандидатуру юної Дорофєєвої, яка згодом швидко стала зіркою разом з Позитивом. Їхні пісні знала напам’ять вся країна, особливо підлітки. Й багато років вони просто розривали концертні зали та пісенні топ-чарти.

Время і Стекло
Время і Стекло

Та згодом, Надя і Олексій вирішили, що вони переросли дует і хочуть розвиватися окремо одне від одного, як сольні артисти. І, як ми бачимо, зараз Наді це вдається набагато краще ніж Завгородньому. Але Олексій не збирається відставати, оскільки зараз він готує щось дуже цікаве.

У наш час артисти – це благодійність, адже останній рік всі вони дають виключно благодійні концерти, до того ж не тільки на території України, а ще й за її межами. І зараз саме час для здійснення мрій деяких співаків. Тому що багато хто з них здійснив свою мрію – вступити з концертним туром в Америці.

Як відомо, Дорофєєва вже давно анонсувала свої концерти в США, і навіть вже виступила. Але тепер у своїх сторіс в instagram співачка розповіла, що їде на гастролі до США, а компанію їй склав колишній колега Позитив. Дорофєєва та Олексій Завгородній разом виступатимуть на концертах в Америці, як в старі добрі часи. Тож, Надя показала спільне фото з Позитивом на залізничному вокзалі у Києві. Перший концерт в межах цього туру відбудеться вже 5 травня у Лос-Анджелесі, а от 14 травня артисти виступатимуть спільно у Торонто.

Позитив і Надя їдуть на гастролі
Позитив і Надя їдуть на гастролі

Також на сайті самого туру повідомляється, що частина коштів від цих виступів буде надіслана гуманітарним організаціям, які допомагають людям в Україні. Надя та Позитив розділять сцену –  вони презентують свої сольні програми, а також порадують публіку незабутими  хітами з архівного репертуару “Время і Стекло”.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.