“Куди ти летиш?”: Віктор Павлік боїться їздити в авто, коли за кермом його дружина Катерина Репяхова

Відомий співак української сцени Віктор Павлік розповів, як його молода дружина Катерина Репяхова справляється за кермом. Чоловік стверджує, що боїться з нею їздити.

28-річна жінка Катерина Репяхова реалізована особистість, яка змогла знайти себе через призму медійного життя свого чоловіка та активності у своєму Instagram-блозі. За щирість, відкритість та демонстрацію цікавих моментів їхньої зіркової родини отримує багато позитивних коментарів від користувачів.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина повертається в Україну
Віктора Павліка та молода дружина Катерина Репяхова

Після того, як Катерина вирішила внести зміни до своєї зовнішності, зробити ринопластику носа та ліпофілінг зізналася, що стала власницею нової красуні, помаранчевої автівки, позашляховика Audi Q3 Sportback. Це авто з салону, якого вона дуже хотіла та анонсувала цю покупку ще на початку березня цього року.

Віктор Павлік боїться їздити в авто, коли за кермом його дружина

Віддані підписники та прихильники родини улюбленого співака не можуть уявити свій день без нових Instagram-stories Катерини Репяхової. Цього разу дівчина сиділа в автівці зі своїм чоловіком та запитала у коханого, чи хороший з неї водій. Віктор зазначив, що боїться, коли та за кермом.

“Я хороший водій? Дуже хороший водій, тільки дуже швидко їдеш, я боюсь і кажу, що тормози, тормози, тут наліво, куди ти летиш, чого ти летиш?”, – розповідає чоловік.

Віктор Павлік боїться їздити в авто, коли за кермом його дружина

Звичайно, що в розмові видно, що Павлік насправді любляче похвалив свою кохану, адже жінка за кермом досить давно, тому точно знає, як правильно та безпечно їздити. Імовірніше за все, співак сказав це більше жартом, аніж з серйозними претензіями до її керування автомобілем.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?