Раміна Есхакзай розплакалася і вперше зізналася, через кого ллє сльози: “Складно, раптом щось трапиться”

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай дала ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розплакалася. Що засмутило зірку і як відреагувала інтерв'юєр Маша Єфросиніна?

Зірка Раміни Есхакзай зійшла не так давно. Однак українські глядачі були знайомі з журналісткою досить давно, адже вперше вона з’явилася на екранах у рамках романтичного реаліті-шоу “Холостяк”, яке певна частина учасниць використовує як трамплін для піару.

Раміна Есхакзай розплакалася перед камерами

Раміна Есхакзай розплакалася перед камерами

При цьому Раміна ніколи не приховувала, що дуже зацікавлена у кар’єрному зрості і своєї готовності робити для цього все необхідне. Журналістку активно критикували за те, що вона бере інтерв’ю у російських зірок, а після початку повномасштабної війни в Україні розкритикували за сюжет зі Світланою Лободою.

Раміна на своєму шляху не здається, визнає свої помилки, повністю бере відповідальність за усю проведену роботу, а також аніскільки не приховує смутку через певні невдачі. Зараз вона дивує своїх підписників тим, що рушає у найгарячіші точки, де гинуть люди. Але як з’ясувалося, для Раміни це зовсім непросто.

Під час інтерв’ю у Маші Єфросиніної вона отримала питання, чого боїться більше всього. Не стримавши сльози, Есхакзай заявила, що боїться смерті.

“Я боюся померти. Боюся поїхати в якусь поїздку і померти. Але їду. Перед поїздкою складно, страшно, раптом щось трапиться. Я не можу відмовити нашим військовим. Вони хочуть розсказати інформацію, що вони переживають. Волонтери хочуть показати свою діяльність. Я їду на Донбас, щоб показати життя. Щоб люди знати, що війна триває, донатили. А якщо не показувати який контент з вибухами….”, — зізналася журналістка у розмові з колегою, яка була здивована раптовим сплеском почуттів.

Журналістка вже побувала на нулі і незабаром знову відправиться у поїздку, яка може коштувати їй життя. Не дивлячись на страх за своє життя, вона прислухажться до військових та волонтерів і рушає на зйомки, щоб показати світу, через що проходять пересічні українці. Маша була неймовірно розчулена реакціє Раміни, порушила субординацію та ніжно обійняла свого гостя, а також допомогла їй заспокоїтися.

Схожі статті

Дмитро Монатік стане батьком втретє та вразив зізнанням: “Взагалі немає різниці хлопчик чи дівчинка”

Дмитро Монатік вже давно має велику прекрасну родину, яку із задоволенням показує публіці і на яку чекав в Україні після 24 лютого. Погані події в країні не вплинули на бажання зірки мати ще дітей.

Це вже буде четверта дитина: Інна Мірошниченко ніяк не може зупинитись всиновлювати дітей. Подробиці

Ірина та Тімур Мірошниченко знову наважилися на всиновлення дитини: двоє своїх дітей, один всиновлений та буде ще один. Подробиці життя зіркового подружжя.

Екс-дружина DZIDZIO Славія розповіла, чому не хотіла брати слухавку та говорити з ним: “Вилити цей біль”

Знаменита українська співачка та колишня дружина Дзідзьо Ярослава Притула дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла, як не хотіла брати слухавку від екс-чоловіка.

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Злата Огнєвіч опублікувала нові розкішні світлини до свого фотоблогу, а співак Міша Крупін не втратив нагоди та публічно засипав холостячку компліментами. Що спільного між зірками?

Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.