Проміняла Притулу на закордонного красеня: Леся Нікітюк вирішила позагравати до легенди кіно Джареда Лето

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яку, дуже полюбляє публіка. А також Леся нещодавно стала ще й досить популярною співачкою, та навіть, вже має два успішних дуети.

Нікітюк має неабияке почуття гумору, яким, вона дуже активно користується як у кар’єрі, так і в реальному житті. Завдяки цій якості люди часто стають друзями, знаходять спільну мову між собою та завжди можуть вийти з різних ситуацій. Адже саме гумор може лікувати й витягати людей з важких станів, які часто можуть бути дійсно проблематичними. Саме тому, дуже важливо мати поряд таких людей, як Леся, щоб вам завжди піднімали настрій однією своєю появою.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

Нікітюк дуже допомагає її почуття гумору, а також наполеглива праця. Бо, як відомо, жінка починала свій зірковий шлях з посади асистента знаменитостей, а вже потім дівчина пройшла далі й тепер є справжньою зіркою українського телебачення.

Оскільки Леся дуже відома, то вона має велику аудиторію, яка до неї прислухається та поважає її думку. Саме тому, все, що транслює Нікітюк у своїх соцмережах її прихильники сприймають серйозно. Але й часто буває таке, що ведуча просто хоче пожартувати і це дійсно доречно. Саме тому, днями Леся вирішила поділитися своїми думками з приводу зіркових образів на “Met Gala 2023”.

Леся коментувала багато образів та вигадувала дійсно січні жарти. Але Нікітюк найбільше сподобався Джаред Лето, саме тому дівчина позагравала до 51-річного Джареда і написала на його фото

“Набирай, номер не змінився”

Сторіс Лесі
Сторіс Лесі

Тож, телеведуча досить пильно стежила, як цього року проходила одна з найголовніших модних подій на якій був гостем і Джаред. 51-річний актор вкотре підкорив серце телеведучої своїм яскравим і модним образом. Нікітюк просто не втрималась та  написала своє грайливе звернення до актора в Instagram і жартома попросила, щоб він подзвонив їй, бо номер вона не змінювала.

Схожі статті

Оля Полякова залишила чоловіка і розповіла, заради кого зібрала свої валізи: “В найкращій компанії”

Музиканти усього світу прекрасно знають, що таке розлука з сім'єю, адже гастролі можуть продовжуватися не тільки півроку, але декілька років, якщо мова йде про великий тур.

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.