Кондратюк обрав просту бухгалтерку замість співачки: чим Олександра Городецька переплюнула Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк не любитель говорити про своє особисте життя, він має міцну родину, і йому достатньо просто знати та відчувати це. А от обговорювати дружину чи дітей не входить до його планів.

Завдяки Кондратюку вся країна змогла роками насолоджуватися проєктом “Карооке на Майдані” слідкувати за тим, як прості люди не соромляться аудиторії, а виходять і співають просто вулиці, та ще й на камеру. А потім на них дивиться вся країна. Звичайно такий формат шоу був дуже успішним, адже щоразу на вулиці збиралась величезна кількість людей, які навіть, приїжджали з різних областей і міст, аби заявити про свій талант.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Кондратюк був незамінною зіркою талант-проєктів “Україна має талант” та “Х-фактор”. Тому він запам’ятався глядачам як людина, яка багато вимагає від своїх підопічних. Ігор надто принциповий, любить, коли його слухають та не порушують правил співпраці. Але все це є справедливим стосовно інших, адже Кондратюк рідко переходить межі.

А от у житті він звичайний чоловік та люблячий батько, який полюбляє спокій та гармонію в родині. Саме тому його серце заграло новими мелодіями коли він зустрів свою майбутню дружину Олександру Городецьку. Жінка є єдиною дружиною та кохано. жінкою Ігоря. Хоча чоловікові часто приписують роман з його екс-підопічною Аїдою Ніколайчук. Проте все це дуже надумані факти, адже сам Кондратюк розгледів у дівчині лише неймовірний талант та унікальний голос.

А о його кохана Олександра далека від творчості та шоу-бізнесу, адже у молодості жінка працювала бухгалтером, а тепер разом з продюсером виховує двох дітей. Загалом Ігор приховує будь-які подробиці особистого життя, але вреші-решт щось особливе нам вдалося з’ясувати.

Кондратюк з дружиною
Кондратюк з дружиною

Не секрет, що  його діти вже досить дорослі – молодша донька вже повнолітня. А найстарший син Сергій певний час свого життя присвятив адміністраторству на програмі “Танцюю для тебе” і своє життя хлопець  планує пов’язати саме з продюсуванням проєктів.

Тож, родина Кондратюка є майже зразковою, адже вони щиро люблять одне одного й Ігор попри всі свої можливості ніколи не заглядався на інших дівчат.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.