“Мені потрібне повітря”: Володимир Заленський повідомив, як працює його охорона – майже нікуди не випускає

Безпека нашого лідера, Президента могутньої країни Володимира Зеленського зараз понад усе, адже на його плечах тримається влада та гідне керування державою.

Не секрет, що у своєму арсеналі підданих, Володимир Зеленський має прекрасну охорону, яка достойно та на совість виконує поставлені перед ними завдання.

Відомо, що один з них прикував найбільшу до себе увагу серед українців – Максим Донець, адже саме цей могутній чоловік відвідує з ним постраждалі міста від війни, виконуючи свої безпосередні обов’язки. У 2019 році він став начальником Служби безпеки Президента України.

Охоронець Зеленського Максим Донець

Останнім часом Донець з’являється в багатьох відео в TikTok, де він слідкує за Володимиром. Серед користувачів вже знайшлися його перші прихильники, особливо представників дівочої статі, які відзначають його красу, силу, хоробрість та відповідальність.

Володимир Заленський повідомив, як працює його охорона

Так, в одному з інтерв’ю Президент України детальніше розповів трішки з гумором та нарешті, за довгий час, з посмішкою, як працює його охорона.

“Я йому кажу, начальнику охорони, послухай, я так більше не можу, мені потрібне повір’я, я вже погано бачу, в мене вже окуляри. Мені не вистачає повітря, вітаміну D, не вистачає сонця. Ти можеш знайти вихід із цієї ситуації? Він каже: “Так, відкрийте вікна”. Немає просто слів”, – жартома розповідає Зеленський.

Володимир Зеленський довів, що у своїй команді має тільки надійних та перевірених людей, які бережно ставляться до життя та безпеки свого лідера. Звичайно, що Президент розповів все з гумором і на подвір’я він виходить, але охорона зараз в повній відповідальності за збереження його здоров’я та фізичного стану.

Схожі статті

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.

“Краще б я його не зустрічала” – Злата Огнєвіч розповіла про розрив з учасником “Холостячки” після проєкту

У нещодавньому інтерв'ю Злата Огнєвіч розповіла, як пережила розрив із Андрієм Задворним після проєкту "Холостячка" та зізналась, які проблеми у стосунках з чоловіками її переслідують і до сьогодні.